pomidor94 Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 Które będą lepsze - te od cymy czy pejoty? :wink: http://www.taiwangun.com/magazynki_magazyn..._kulek-412.html http://www.taiwangun.com/magazynki_magazyn...74_p_j-939.html Co sądzicie o takim magazynku?. http://www.taiwangun.com/magazynki_magazyn...ek_p_j-707.html Co ile kulasów musiałbym go podkręcać ? :uśmiech: Link to post Share on other sites
P3t3r Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 (edited) Za tą cenę weź magazynki firmy MAG. Mam i polecam. EDIT : W hi-capy nie warto się bawić. Edited December 15, 2009 by P3t3r Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 Midy P&J to dziadostwo. Midy Cymy są podobno OK. Midy MAGa są OK. Ja tradycyjnie polecę krótkie Low-Capy P&J, nie widziałem lepszych magów do AK a widziałem i miałem/używałem kilka rodzajów. Link to post Share on other sites
Jangi Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 Ja mam midcapy PJ do AK74 i ich zdecydowanie NIE POLECAM! Tną się na każdym rodzaju kulek. Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 Midy P&J to dziadostwo. Midy Cymy są podobno OK. Midy MAGa są OK. Ja tradycyjnie polecę krótkie Low-Capy P&J, nie widziałem lepszych magów do AK a widziałem i miałem/używałem kilka rodzajów. I długie lowy P&J. :mrgreen: Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 (edited) Są zauważalnie gorsze od krótkich. Krótkie są tak naprawdę produkcji Cymy, a długie o ile dobrze pamiętam JG. Fakt że długie też podają OK ale nie pasują z pudła do wielu replik, gibają się w gnieździe na boki i ząb magazynka (to z przodu) buja się w nich. W krótkich nie ma czegoś takiego, wszystko siedzi sztywno i pasują z pudła bez jakiejkolwiek modyfikacji do większości replik, bez bujania się w gnieździe czy jakiegokolwiek piłowania zatrzasku. Edited December 16, 2009 by MAJOR762 Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 Sam nie mam, kiedyś miałem 3 ale to z 2lata temu i to przy pierwszych kałachach cymy z 290FPS :) . Obecnie używa ich 2 kolegów jeden w AK CA a drugi w cymie i w obydwu siedzą dobrze i super podają. Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 A owszem, podają, nie zaprzeczam, ale trzeba je dopiłować i przynajmniej ja miałem z nimi takie doświadczenia że siedziały w gniazdach dużo gorzej niż krótkie. Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 Jak to chińczyk zależy albo od egzemplarza karabinu albo magów. ;) Link to post Share on other sites
arend Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 a kałasz z krótkim magiem wygląda cudnie :-P miałem krótkie magi (hicapy) od TM wystrzeliwywały wszystkie kulki po jednym nakręceniu testowałem też krótki hicap chyba CYMY (od krinkowa) też wtwalał wszyttkie kulki po jednym nakręceniu Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Hi-capy to zło, nie ma nic gorszego dla Airsfotu niż Hi-Cap :) Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Potwierdzam!! :D A mnie się kałach z krótkimi nie podoba taki nie naturalny. :F Sorry za OT. Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 Midy Cymy podają całkiem całkiem, po eleganckim smarowanku :) Link to post Share on other sites
bskick Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 Używał ktoś mid'ów SRC ? Jeśli tak to jak się sprawdzają ? Link to post Share on other sites
Recommended Posts