sowa11w Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 Może wiecie gdzie mógłbym znaleść magazymek do 1911-stki colt'a bo nigdzie nie mogę znaleść. Replika była kupiona w Military.pl a tam niestety nie maja a jak ściagna to za kosmiczna cenę. A i pistolet jest na green gas z góry dziękuje Quote Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 jakiej firmy jest ten colt ? wiele firm robi ten pistolet i często jest zastosowany inny system gazowy zależnie od tego przez kogo był robiony - inne magi (np do 1911 KSC raczej nie dopasujes maga z TM ) Quote Link to post Share on other sites
sowa11w Posted December 29, 2009 Author Report Share Posted December 29, 2009 w military.pl to robi cyber gun ale pisze ze oficjalny produkt Colta Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 to jest KJW bodaj. Szukaj magów do TM, z tego co pamiętam to pasują ale głowy nie daję. Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 Ja bym uważał z tym, wiem że Colta National Match dla CG robi KWC, które ma zupełnie inne magi niż cała reszta (stare KJW były rżnięte z WA, nowe z TMki, oprócz tego jest jeszcze KSC i wszystkie te wynalazki mają zupełnie inne magi). Quote Link to post Share on other sites
Ripx97pl Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 (edited) Pozwolę sobie odkopać temat. Szukam magów do colta od KWC na CO2 i nigdzie nie mogę znaleźć. Wie ktoś jakie tam pasują i gdzie mogę takie dostać? Edited July 10, 2012 by Ripx97pl Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 O ile mówimy o takim colcie jak mi się wydaje- niestandardowe, dedykowane. Quote Link to post Share on other sites
Ripx97pl Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Mówię o takim Colcie: http://www.airsoft-militaria.pl/product-pol-2445-COLT-1911-A1-Full-Metal-Blow-Back.html Wiesz gdzie można dostać takie magi? Szukam i nigdzie nie ma... Quote Link to post Share on other sites
Ved Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Spróbuj dopasować w jakimś sklepie od Tac Mastera z ASG. Quote Link to post Share on other sites
Szpaku03 Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Odkopałem ostatnio Colta KJW podobny do Hi-capa 5.1 z tą różnica że zamek i korpus jest z ABS :hahaha: I szukam do niego magazynków, bo ten z którym go znalazłem jest juz trochę wysłużony a przydałby się nowy najlepiej na Co2... Quote Link to post Share on other sites
Guest Jedi Knight Posted June 29, 2013 Report Share Posted June 29, 2013 Witam, w sumie temat nie poruszany a nie wiem gdzie spytać, wiec równie dobrze moze i być tutaj. Chodzi o wymiane "stopki" magazynka, lub inaczej magazine base, dla coltów, MEU na stopki coltów 1911 A1. Jak wiadomo w większości MEU ma plastikowe zakończenia magów a chciałbym mieć te metalowe płaskie. Wiem że stopki są też integralną częścia całości zamknięcia maga od dołu, wiec tego plastiku od tak nie można usunąć, ale zastanawiam sie czy ktoś sie tematu podejmował. Bo w necie nie znalazłem części jako takich by taka wymianę dokonać. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts