xslawek Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Witam właśnie kupilem tą snajperkę http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=83039 i chciałem wiedzieć co o niej sądzicie. Paczka ma dojść lada dzień.Będzie to moja pierwsza replika ;D Więc niemogę się doczekać Link to post Share on other sites
Ogniomistrz Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Jest temat o black eagle m6 w dziale snajperskich. Tam masz w poście jednego z użytkowników opis tego gnata ale nie wiem czy to jest ten sam. Link to post Share on other sites
Skejter Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 (edited) Jako były uzytkownik m6 Black eagle powiem że na oko to wygląda identycznie,co prawda osiagami niepowala,0.25g za lekkie a 0.30g za ciężkie ale 35 trafialem cel wielkosci body człowieka Ogolnie dobra jak za 100 zł :-F Edited January 4, 2010 by Scaiter Link to post Share on other sites
arend Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 pytać to się trzeba było przed zakupem a jeszcze lepiej poczytać forum a teraz masz profesjonalnego puszkobijcę bo w ludzi w ruchu to raczej z tego nietrafisz równie dobre zastosowanie to powiesić na ścianę będzie wyglądało rewelacyjnie Link to post Share on other sites
Recommended Posts