Torquel Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Moglby ktos napisac jakas recke tej giwerki? Zasieg, celnosc, jakosc wykonania. Ew. porownac z innymi G36 ( tylko nie piszcie ze to prawie jak G36 stara) Quote Link to post Share on other sites
Torquel Posted January 13, 2010 Author Report Share Posted January 13, 2010 Nikt nie ma tej giwerki? Ludzie proszę tylko o krótka recenzję ! Quote Link to post Share on other sites
Manis Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 a co chcesz wiedzieć? o jakości wykonania możesz przeczytac w temacie o g36 CA. z reguły ludzie piszą, że jakość wykonania body jest lepsza niż w CA, a także polimer bardziej przypomina fakturą to z oryginału. p.s. jest ten karabin gdzieś dostępny? na Specu mają tylko g36C niestety Quote Link to post Share on other sites
Hudler Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 a co chcesz wiedzieć? o jakości wykonania możesz przeczytac w temacie o g36 CA.z reguły ludzie piszą, że jakość wykonania body jest lepsza niż w CA, a także polimer bardziej przypomina fakturą to z oryginału. p.s. jest ten karabin gdzieś dostępny? na Specu mają tylko g36C niestety Jak już, to w temacie o G36 Stara. W Specshopie mają dostępny i G36 i G36K i G36C i SL9. Quote Link to post Share on other sites
Manis Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 Jak już, to w temacie o G36 Stara. W Specshopie mają dostępny i G36 i G36K i G36C i SL9. dostępny? masz lepsze informacje niż na ich stronie? g36 - specshop Quote Link to post Share on other sites
Hudler Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 Sory, mój błąd, chodziło mi o to, że w ofercie mają G36, K i C, a nie że jest akurat na magazynie. Quote Link to post Share on other sites
vandal7 Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 (edited) wyslalem zapytanie do chinoli czemu nie przedaja g36 do polski poniewaz bardzo bardzo chcialem kupic ,,, niestety te @#$@%32 dopisali dopiero po dwu miesiacach jakos, kiedy to juz czekam na przesylke czegos innego com se kupil z braku lagku. a o to co napisali: Dear Sir/Madam, Thank you for your email. We are glad that you are interested in our product. we have to clarify that the G36 in still producing. Moreover, we would like to sell the product to Poland. It would be USD320, including the EMS fee to Poland. Please advise the mailing address to us if you want to order the product. Thank you! Best Regards, Belle Customer Service ARES Edited November 16, 2010 by vandal7 Quote Link to post Share on other sites
Amon123 Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 G36 produkcji Aresa, najnowszej serii produkcyjnej, sygnowane przez HK/Umarex jest dostępne w ofercie sklepu bron.pl, niestety za kosmiczne pieniądze (skąd oni takie ceny wzięli?) tu macie linki: http://www.bron.pl/shopbron/product/AIR-SOFT-GUN/Karabiny-elektryczne/Karabin-ASG-H-K-G36-celownik-i-kolimator/27197 http://www.bron.pl/shopbron/product/AIR-SOFT-GUN/Karabiny-elektryczne/Karabin-ASG-H-K-K-Blow-Back-kal.-6-mm/29988 sam mam replikę tego producenta (model C) i jestem zadowolony: wykonanie porządne, zasięg i celność pomimo tak krótkiej lufy są zadowalające, na 9,6 jest z niej mała kosiarka. Jak są jeszcze jakieś pytania to walcie śmiało, chętnie odpowiem. pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Jade Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 Odkopie ten temat ponieważ wydaje się najodpowiedniejszy ażeby zapytać. A więc, czy ktoś mógł by mi podać długość dyszy do G36'ki, tej starszej bez Blow Beck'a?? lub gdzie można dopaść taką dysze bore up?? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts