Mazur.5 Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 Czy "bebechy" tej repliki (swd a&k) wytrzymają sprężynę m170 [GUARDERKA] Link to post Share on other sites
aris2423 Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 to sie samo w stocku rozlatuje, wiec z takim czyms to srodku bedzie pogrom, a pozatym sa tematy o tej replice z dokladnymi opisami co ma dobre a co zle, wiec radze poszukac. Link to post Share on other sites
chochol Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 dziala, po dobrym doszczelnieniu dalo jakies 570 fps Link to post Share on other sites
Mazur.5 Posted January 14, 2010 Author Report Share Posted January 14, 2010 Bo sprawa wyglada tak że mam zamiar dodać precka 705mm ;-) I moje pytanie też brzmi czy przy takiej sprężynie i pojemności cylindra preca nie będzie za długa. ;-) Link to post Share on other sites
Kajor Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 Będzie. Link to post Share on other sites
Xyanek Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 M170 bez problemu, ja mam sam m175 element i mi wychodzi 595fps +/-1fps, przestrzelane 2k kulek i zero zużycia części. Lufa też będzie pasowała i niepowinno być strat, a jak będą to wina niedorobionej lufy lub beznadziejnych kulkach. Ja mam 650MB i kulki 0,40mb, wynik w fpsach mówi sam za siebie. jak wsadzę guardera m170 to się okaże czy jednak to wina lufy czy chińskiej sprężyny.... Link to post Share on other sites
Chrzanik Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 mam pytanie, dopiero co kupiłem sobie tą replikę i zauważyłem że nie da się z niej oddać 2'óch identycznych strzałów. Jakie modernizacje przeprowadzić aby replika strzelała jak marzenie (i żeby portfel nie bolał :)) Link to post Share on other sites
Korba Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 (edited) Pierwszą modernizacja to powinno byc przeczytanie tematu ''SWD A&K'' a nie zakładanie nowego i czekanie na podanie gotowej recepty na tacy. Chyba jakis mod nie dopatrzył sie jeszcze i nie wywalił w kosmos kolejnego powielanego tematu z pytaniami na które wszystkie odpowiedzi sa we właściwym miejscu. Mój SWD A&K ''strzela jak marzenie'', ale nie od razu tak było. A to co w niej zmieniłem, opisałem w tamtym temacie. A co zmienic- równiez dowiedziałem się z tamtego tematu. Edited February 8, 2010 by KorbaSWD Link to post Share on other sites
Recommended Posts