LogaN Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 (edited) Baza: 003 Short (AGM) Dodane: - Szyna RIS od Remingtona z DE (15 zł) - Kolimator 1x30 (70 zł) Pomijając kwestie estetyki - kolimator w przypadku tej repliki, a zwłaszcza wersji Short - jest rozwiązaniem niesamowicie przydatnym. Shotguny z AGMu, jak wiadomo, nie mają żadnych przyrządów celowniczych i celować trzeba wzdłuż lufy. Dodatkowo, wersja Short (z chwytem pistoletowym zamiast kolby) sprawia, że celowanie jest dodatkowo utrudnione, gdyż trudno jest replikę chwycić na tyle wygodnie, by móc szybko namierzyć cel. W żadnej innej replice nie uświadczyłem aż tak dużej poprawy w wygodzie celowania po zamontowaniu kolimatora, co właśnie w tym shotgunie. Szyna RIS z Remingtona z DE rozmiarowo pasuje idealnie na tą replikę. Regulacja hop-upa jest tak samo komfortowa, jak gdyby tej szyny nie było. Edited January 19, 2010 by LogaN Quote Link to post Share on other sites
Miszczo Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 (edited) Mój mosiek : - Pas nośny domowej roboty ( zrobiony tak, że przy zmianie kolby na rączkę nie trzeba zmieniać paska - jest klamra i wystarczy tylko klamrę zmienić ) - Ładownice na shellsy ( na pasie nośnym ) - 6 magazynków :killer: Klimatyczny kawał ABS'u i metalu, niestety idzie na sprzedaż... Edited July 11, 2010 by Miszczo Quote Link to post Share on other sites
dodge6666 Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Mossberg M500 od ACM, lekko zmodyfikowany (ciężar, wytarcia, niklowana komora wyrzutnika itd..) Quote Link to post Share on other sites
Rudy1002 Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 Doklejona muszka i szczerbinka od G36c teraz jest tak celny jak moja wiatrówka :D. sorry za jakość ale robione telefonem http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/20c489012811d5af.html [Po co dodajesz niepotrzebne znaczniki?] Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 (edited) AGM 003, pseudo drewienka od Bisona, dorobione przyrządy, wywalony suwak regulacji HU (ładnie niesie 0.25 przy hopku na zero) i zasłonięta dziura blaszką z puszki od piwa :P Edited July 8, 2013 by -Otto- Quote Link to post Share on other sites
Tomek P-ń Posted December 24, 2014 Report Share Posted December 24, 2014 To i ja dodam swoje: Malowanko farbą ral 6014, szyna polimerowa MOE, aimpoint MeTac. Kiedyś może zrobię tłumik :D Quote Link to post Share on other sites
Tomek P-ń Posted December 28, 2014 Report Share Posted December 28, 2014 Update: Quote Link to post Share on other sites
Rey M Posted January 11, 2015 Report Share Posted January 11, 2015 Mój nowy nabytek zakupiony po przeczytaniu pozytywnych opinii,nie miałem pojęcia że strzelba za 6 dyszek może dawać taki Fun! http://airsoftphotos.net/album/show/514987 Quote Link to post Share on other sites
Foton Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 To i ja się pochwalę moją pierwszą repliką :D Grawerka na replice i na magazynkach mojego pomysłu i wykonania. Na replice Mossberg 500, a na magazynkach logo mossberga :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts