Spajda Posted October 21, 2004 Report Share Posted October 21, 2004 Generale Wojti! Nie, żebym się domagał zauważenia, ale do ekipy rozpoznania "z Krakowa" należały jeszcze 2 osoby z RAINBOW (Jaworzno). Mało zauważalny snajper Spajder oraz sanitariuszka Kasia. To woli wyjasnienia:) A obroną lotniska podczas posiłku (po odlocie helikoptera) dowodził nie kto inny jak Regdorn, który miał pełny brzuszek i bez skrupułów posyłał głodnych żołnierzy na wały... Dzięki za współpracę, było naprawdę super, a niebiescy mieli najlepszą ekpię rozpoznania jaką można sobie wymarzyć ;) Dziękuję równeż wszystkim, których widziałem na celowniku, przywróciliście mi wiarę w moją giwerę (miała problemy z działaniem). Do następnego spotkania, a im więcej zlotów, tym lepszy jest ich poziom (niestety i cena:( ). Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Wojti Posted October 21, 2004 Report Share Posted October 21, 2004 ...a tak, kogos mi jeszcze brakowalo:) A tak na powaznie, bylo Was tak duzo, ze w pewnym momencie mialem zamet w glowie. Co prawda z czasem wszystko zaczelo sie ukladac, ale i tak wiele teamow zapamietalem raczej jako cyferki (1,2,3...). Juz znacznie lepiej szlo mi z rozpoznaniem poszczegolnych osob:) Tak czy siak, nastepnym razem bedzie lepiej! Pozdrawiam W Quote Link to post Share on other sites
Beatkunedo Posted October 26, 2004 Report Share Posted October 26, 2004 hehe AIRBALL :lol: Quote Link to post Share on other sites
Tadeusz Posted October 26, 2004 Author Report Share Posted October 26, 2004 na stronie zlotu ( www.warrior.pl ) umiescilismy link do prasowego artykułu o zlocie Quote Link to post Share on other sites
robal Posted October 26, 2004 Report Share Posted October 26, 2004 taaa ja tez uwielbiam zabawe w airball:) pozdrawiam dziennikarzy co pisali ten artykul... Quote Link to post Share on other sites
Piasecznik Posted October 29, 2004 Report Share Posted October 29, 2004 Uważaj tylko z nadmiarem Air bo Ci Ball pęknie ;) Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted October 29, 2004 Report Share Posted October 29, 2004 Jedno peknie to drugie zostanie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts