Rainbow Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 Witam http://www.taiwangun.com/shotguny/shotgun_m56dl_ee-1666.html Jak działa ta benelka to wiem :-F Ale, czy ktoś z Was, może coś powiedzieć na temat wytrzymałości kolby ? Tzn. Czy jest łatwo łamliwa ? Link to post Share on other sites
zalewa56 Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Skoro wszystko w tym shotgunie to ABS.... odpowiedz sobie sam ;-) Link to post Share on other sites
arend Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 (edited) Nie wszystko. Sprężynki i śrubki są metalowe :twisted: Kolba w tym modelu jest mocowana długą metalową śrubą, ale biorąc pod uwagę rachityczność plastikowej prowadnicy kolby nie wierzę żeby wytrzymało to jakieś większe obciążenia. Edited February 4, 2010 by arend Link to post Share on other sites
Rainbow Posted February 4, 2010 Author Report Share Posted February 4, 2010 zalewa56 - ABS też może być dosyć mocny :-F arend- To ma być używane jako "ostateczna ostateczność", wiem, że to nie jakiś bajer. Mam tylko nadzieję, że się nie złamie od samego rozkładania i składania ;) Pozdrawiam Link to post Share on other sites
cosmo Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 Jak się wszystko podokręca to nie jest tak źle... Trzyma się całkiem pewnie. Link to post Share on other sites
Recommended Posts