szajba-majba Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 (edited) Jest wiele recenzji obu tych replik ale nie ma bezpośrednigo zderzenia obu tych pistoletów. Więc pytam która lepsza?? http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info...roducts_id=171l http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info...;products_id=34 Nie wiem też jak ze zgraniem obu tych klamek z tą kaburą http://www.taiwangun.com/wyposazenie_takty...a_c_m-1697.html A może jeszcze jakaś inna propozycja pistoletu (do 90zł) który będzie pasował do tej kabury?? Edited February 4, 2010 by szajba-majba Quote Link to post Share on other sites
darksoviet Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Glock jest fajniejszy- większy, masywniejszy. Takie klamki maja zasięg ~20m. Opisy znajdziesz na głównej(wmasg) w zbrojowni. Quote Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 Takie klamki mają zasięg 30-35 metrów, po małej modernizacji. Bierz co Ci się bardziej podoba. Podobno Glock ma mocniejszą sprężynę, ale nie jestem tego pewien. Jeśli ma, to niedużo. Quote Link to post Share on other sites
stalker51 Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 Bardziej polecam glocka tak jak powiedział kolega trochę wyżej jest większy i fajniejszy, a co do tej mocniejszej sprężyny to niestety nie wiem... Quote Link to post Share on other sites
Bojeq Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 A ja jednak polecę Walthera. Glock dla mnie ma za duży kąt między linią celowania a chwytem czyt. trzeba za bardzo pochylić rękę do dołu żeby celować prosto. Do tego Walther jest piękny i nawet brzmi ładnie :) Tak czy inaczej decyzja należy do Ciebie. Quote Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Też bym wybrał Walthera. Bo wybrałem Walthera. Co więcej podkręciłem go do zasięgu sprężyn TMa. Quote Link to post Share on other sites
sultann Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Ja też przymierzam się do zakupu pistoletu i osobiście bardziej podoba mi się walther, w związku z tym to będzie mój wybór na 99%. W kwestii technicznej niestety nie mam porównania... jeszcze. Ale z tego co czytałem to produkt firmy HFC powinien być dobry w tym przedziale cenowym. Quote Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Wiem, że to może podlegać pod autoreklamę, ale mi się w Waltherze HFC udało zrobić taki "myk": http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=73738 Quote Link to post Share on other sites
Dorson Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Ja bym brał Walthera. Miałem obydwa (Walthera mam nadal) i w Glocku po ok. dwóch miesiącach poszedł wypust (jeden z dwóch) w zamku blokujący cylinder przed przesunięciem się do przodu. W Waltherze stało sie to dopiero niedawno, po około czterech latach od zakupu. Nadmienię jednak, że żaden z nich nie był na strzelance i były użytkowane tylko w ciepłym domowym zaciszu, ew. na działce. Walther też ma bardzo wygodny uchwyt i ogólnie jest ładniejszy :-F Ale co kto lubi Quote Link to post Share on other sites
miczop666 Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Weź walthera jest bardzo funkcjonalny, dobrze leży w dloni i wogole fajne z niego kopyto :-F Quote Link to post Share on other sites
Babciaa Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 Oczywiście, że Walther jest lepszy niż glock i jest bardziej wytrzymały, Mój kumpel ma ten sam i mówi, że nie ma z nim problemów. Kupuj Pozdr. Patryk Dość mocne wejście. Następnym razem zerknij na datę ostatniego postu, zanim odświeżysz temat. /LgN Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 Mogę wiedzieć PO CO odkopałeś ten temat? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts