JohnyTRS Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Witam, i zapytam: Czy ktoś może napisać o jakości kulek Cymy: http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=5104 i czy różnią się one jakością od P&J: http://www.taiwangun.com/amunicja_kulki_0_...m_p_j-1045.html Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Czytałem opinie kilku użytkowników i mówią, że kulki Cymy są słabe. Za to bardzo wielu (łącznie ze mną) poleca P&J Premium za swój stosunek ceny do jakości. Quote Link to post Share on other sites
luglo Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 Ogólnie jedne i drugie to świetny materiał do granatów bo do strzelania z giwer się nie nadają. Jednak z tych dwóch lepsze są P&J. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 Ciekawe co by na to powiedziały moje giwery, gdyby to usłyszały po tych 60-70 tysiącach przemielonych bez żadnej zacinki P&J Premium ;). No, chyba że mówisz o P&J, a nie o P&J Premium, bo między nimi jest spora przepaść. Quote Link to post Share on other sites
Biker Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 Też dużo pejotów przemieliłem, nie miałem żadnej zacinki nawet na ubrudzonych(lufa 6.03). Zmierzyłem kilkanaście losowych i wszystkie były poniżej podawanej średnicy czyli 5.95mm. Myślę, że dlatego nie ma zacinek... Quote Link to post Share on other sites
Kocur666 Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 Pjotki daja rade. Nie poprawia zasiegu jak GG ale do szybkostrzelnych replik na sianie sa ok. Za to cyme nawet a darmo nie wezme wiecej. Kupilem i byly ... okropne. Lecialy duzo gorzej niz pj, ciely sie w magach i wydaje mi sie ze maja duzo mniejsza srednice bo spadly fpsy. Quote Link to post Share on other sites
Wolfran Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 polecam P&J ani jednej zacinki i bubla na 18 tyś Quote Link to post Share on other sites
JohnyTRS Posted February 19, 2010 Author Report Share Posted February 19, 2010 (edited) Ok, dzięki. Ja też zawsze leciałem na P&J - otach :uśmiech: A z tą cymą to się pytałem, bo robiłem zamówienie na specu i chciałem wziąć przy okazji. Ale zostaje na P&J - otach. Edited February 19, 2010 by JohnyTRS Quote Link to post Share on other sites
Wolfi Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Wybaczcie ale nie polecę P&J Premium. Za kilka zł więcej masz świetne G&G http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=1482 Wiesz mi różnica jest spora w osiagach (skupienie i zasięg). Nie mówiąc o tym że w lufach promyka i JBU PJ Premium tną się na potęgę. Quote Link to post Share on other sites
JohnyTRS Posted February 28, 2010 Author Report Share Posted February 28, 2010 Tylko że ja nie miał lufy precyzyjnej :uśmiech: . Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Różnica w cenie nie jest jednak aż tak mała - za 4000 G&G możemy dostać 6000 P&J. Oczywiście nie ulega wątpliwości, że G&G są o wiele lepsze, ale do rozpylaczy, itp. ja bym jednak pozostał przy P&J ;). Quote Link to post Share on other sites
mmaruda Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 PJ są ok, ale nie lubią się z niektórymi magami, stosunek jakości do ceny jest ogólnie dobry, ale jak się już postrzela na ICSach, Madbullach i GG, to nie chce się wracać. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts