super Posted September 23, 2004 Report Share Posted September 23, 2004 Witam jeśli ktoś z was potrzebuje czegoś z firmy BLACKHAWK INDUSTRIES to dajcie znać sprowadzamy teraz duzo sprzętu-nakolanniki HATCH, rękawice, plecaki, paski rescue rigger belt, i tym podobnie. pozdro Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted September 23, 2004 Report Share Posted September 23, 2004 I tak samo bedzie jak z chest ringiem ktorego u Ciebie zamowilem ? Ze sie sklada zamowienie i towaru sie nie otrzymuje ? Quote Link to post Share on other sites
super Posted September 23, 2004 Author Report Share Posted September 23, 2004 o to Ty Cybul :D słuchaj nie zapłaćiłeś wiec nie ma problemu zgzdzam się z tobą -poleciałem troch w huja ale wynagrodze ci to podaj mi swój adres Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted September 23, 2004 Report Share Posted September 23, 2004 na PW napisze co i jak aby nie zasmiecac tematu. Quote Link to post Share on other sites
Yayo Posted September 28, 2004 Report Share Posted September 28, 2004 Siema możesz sprowadzić wrzystko z strony BLACKHAWK i jak to wygląda z cenami.Dokładnie to chodzi o to np:coś kosztuje 50$ to ile będzie to kosztować jeśli kupie to u ciebie. Pozdro Quote Link to post Share on other sites
Gromowiec Posted December 2, 2004 Report Share Posted December 2, 2004 Ja tez bym od Ciebie cos kupil.Najchetniej pas rescue OD. Pozdro super hehehe Quote Link to post Share on other sites
super Posted December 2, 2004 Author Report Share Posted December 2, 2004 paski juz ida jeszcze chwila łobuzie :D Quote Link to post Share on other sites
Berserker Posted December 2, 2004 Report Share Posted December 2, 2004 Byłbym wdzieczny za zamieszczenie cennika sprowadzanych przez ciebie wyrobów. pozdr Quote Link to post Share on other sites
KARMA_Alex Posted December 2, 2004 Report Share Posted December 2, 2004 probowalem nawiazac kontakt z "super" i zero odzewu ani dzien dobry ani spieprzaj - generalnie szkoda troszke Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted December 2, 2004 Report Share Posted December 2, 2004 eeee, ja mam z nim bardzo dobry kontakt. Nawet laske sam chcial zrobic :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
super Posted December 3, 2004 Author Report Share Posted December 3, 2004 Aaa generalnie nie opłac sie sprowadzac sprzętu z BHI ta drogą którą znalazłem-taniej wychodzi przez Szaszłyka. Sprowadziłem tylko kilka sprzetów i na tym koniec -ceny sa astronomiczne -sorry za wprowadzenie w błąd :( Kalpral! Chciałem Ci się odwdzięczyć po tym wylizaniu rodzynek :D Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted December 3, 2004 Report Share Posted December 3, 2004 Chciałem Ci się odwdzięczyć po tym wylizaniu rodzynek :D chlopakom przypomnialo sie jak w zeszlym roku piekli ciasto, podczas wspolnego przygotowywania wilgilii asg :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: a wracajac do tego topica, to jakby spojrzec na daty postow, to znow ktos go odgrzal ... tym razem kolega Gromowiec, co przy okazji nalezy potepic - moze moderator zacznie zamykac zakonczone merytorycznie watki... Kapral wez sie trutniu do roboty! :evil: Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted December 3, 2004 Report Share Posted December 3, 2004 Według opisu Kapral chyba właśnie robi krzywde jakiejś wiewiórce więc nie można go odrywać od zajęć.... Quote Link to post Share on other sites
soq Posted December 3, 2004 Report Share Posted December 3, 2004 Znalazem na stronie BlackHawk'a Katalog tejze firmy I moje pytanie jest nastepujace. W ofercie sklepu pisze ze jest za free, ale czy wyslanie go ze stanow do polski na pewno bedzie darmowe ?? pozdro /soq Quote Link to post Share on other sites
Gromowiec Posted December 3, 2004 Report Share Posted December 3, 2004 sadze ze za przesylke z Usa do polski trzeba zaplacic :(Ale w tyn katalogu (mialem z 2004r)to nic nie bylo to co jest na stronie internetowej Pozdro soq Quote Link to post Share on other sites
Ludzik Posted December 3, 2004 Report Share Posted December 3, 2004 No jasne!! I dolaczaja gola babeczke, taka real steal- skala 1:1. Pozdrawiam!! Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted December 3, 2004 Report Share Posted December 3, 2004 jooo. spzret BHI fajna sprawa. ja teraz na STRIKE czekam. Ale za int. shipping musisz zabulic. I lepiej kupowac na sklepach typu lightfighter, bo o dziwo taniej niz u Blackhawka. Quote Link to post Share on other sites
Banks Posted December 4, 2004 Report Share Posted December 4, 2004 Za nic nie musisz bulic. Przesylka jest free. Quote Link to post Share on other sites
soq Posted December 4, 2004 Report Share Posted December 4, 2004 Za nic nie musisz bulic. Przesylka jest free. Na pewno ?? :wink: pozdro /soq Quote Link to post Share on other sites
Yayo Posted December 4, 2004 Report Share Posted December 4, 2004 Spokojnie ja tez zamawialem katalog BlackHawka i nic nie płaciłem co prawda czekalem jakies 3 moze 4 miechy ale doszedl .ZA DARMO:) Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted December 4, 2004 Report Share Posted December 4, 2004 no to czzekajcie sobie kilka miesiecy :) Quote Link to post Share on other sites
soq Posted December 4, 2004 Report Share Posted December 4, 2004 no to czzekajcie sobie kilka miesiecy :) Zamowione 8) A ty Kapral przestan krakac bo dojdzie szybciej niz myslisz :wink: pozdro /soq Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted December 4, 2004 Report Share Posted December 4, 2004 czekaj tatko latka wysylka FREE jest na 99,9% tylko do US i Canada - w swieta typowa promocja w amerykanskich sklepach. Do europy jest normalna taryfa. zreszta na stronach BHI nie ma nawet takiej promocji - za UPS na terenie USA chca skasowac min. 10$ Quote Link to post Share on other sites
soq Posted December 4, 2004 Report Share Posted December 4, 2004 czekaj tatko latka wysylka FREE jest na 99,9% tylko do US i Canada - w swieta typowa promocja w amerykanskich sklepach. Do europy jest normalna taryfa. zreszta na stronach BHI nie ma nawet takiej promocji - za UPS na terenie USA chca skasowac min. 10$ Oj klocil bym sie 2004 BlackHawk Products Group Catalog CQC Holster Catalog M.O.D. Tactical Knives Catalog Tam pisze ze jest FREE a chyba raczej klientow nie beda klamac, a poza tym nie znalazlem zadnych odosnikow i tekstu ze jest to platne Free with any purchase. AVAILABLE NOW! pozdro /soq Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted December 4, 2004 Report Share Posted December 4, 2004 wejdz sobie na strone BHI www.blackhawkindustries.com i sproboj cos zamowic - w trakcie zamowienia program bedzie ci wyliczal koszty przesylki katalog zapewne jest przeznaczony na rynek amerykanski - to raz dwa... to ze "Free with any purchase" IMO oznacza - ze cos jest DARMO, przy JAKIMKOLWIEK ZAMOWIENIU - moze chodzi o katalog, a moze o jakis gadzet... wiec przestan zyc zludzeniami ... get real Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts