Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Torba zrzutowa poszukiwana.

Recommended Posts

Hej,

przeleciałem już oferty kilku sklepów, ale jeszcze nic takiego mi nie wpadło w łapki.

Potrzebuje torby zrzutowej na udo, która będzie spełniać poniższe warunki

- Nie będzie chińska :wink:

- Będzie w Oliwce albo wdl.

- będzie obszyta palsami.

- będzie dobrze trzymać się chudziutkiej nogi.

Wygląd - coś jak ta na poniższym foto.

FOTKA

Za pomoc oferuje dozgonną e-wdzięczność.

Przeglądałem juz asgshop. Czy ktoś miał styczność z torbami Flyye lub Guardera?

Jak powszechnie wiadomo, ogólnie, ich produkty są naprawdę dobrze wykonane, sam miałem kamizelkę guardera. Ale jak jest ze zrzutówkami?

Czekam na więcej propozycji, a przede wszystkim, na opinie osób w sprawie toreb guardera i flyye.

Flyye robi z Cordury 1000D w rożnych kolorach, jakość wyrobów podobna do Eagle.

Ja posiadam ta torbę zrzutową

http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=3353

bardzo pojemna i warta tej ceny, posiada usztywniony kołnierz u góry i ściągany otwór co zapobiega zgubieniu zawartości, można zamocować do pasa lub kamizelki taktycznej, ja osobiście nosze ją na pasie.

Polecam produkty Flyye, zresztą może ktoś słyszał o tym ze ta fabryka należy do Eagle, mi gdzieś o uszy się obiło.

Ta torba w tym linku

http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=3592

też jest całkiem pojemna, ale ma jedną wadę ma za krótki pas do zamocowania na udzie o czym nikt nie pisze w opisie torby, trzeba dosztukowywać kawałek pasa 40mm, lub całkowicie go wymienić na inny.

Ogólnie też ją polecam mieści 6 magazynków M4 no i można ją wykorzystać jako duże cargo do kamizelki.

Edited by pawelec84

Mogę się mylić, ale mnie się zdaje że na fotce gościu ma maskę p-gaz na udzie. Więc może warto wziąć to pod uwagę w poszukiwaniach.

Wg mnie warto kolegi lup'a posłuchać - a nawet przejrzyj ich oferty. U Orkana widziałem dobrą odzyskiwaczkę. ;)

Pozdr

EDIT:

Z doświadczenia doradziłbym Ci skorzystanie z podobnego rozwiązania które ma u siebie miwo - tego dwulistnego wejścia. Szybki wrzut maga i nie myślisz o nim ani nie zamykasz nic (nie ściągasz ewentualnie sznurków)

Edited by Grey Fox

http://www.military.pl/guarder_99m/guarder...ynki_6976t.html

Na bocznych ściankach taśmy molle, na ścianie głównej widocznej na zdjęciu także można coś doczepić w systemie molle ( choć łatwo nie jest) w zestawie pasek do noszenia przez ramię, lub można także przytroczyć torbę do pasa za pomocą stosownych troków także znajdujących się w zestawie. Torba posiada dobry system wrzutowy ( mnie się kojarzy z otworem w skrzynce na listy), spokojnie wchodzi 8 magów do emk (jak się dobrze uprzesz tzn. masz czas je poukładać to wejdzie i 10 :-P ). Wspomniany system wrzutowy zapobiega wypadaniu magów.

PS. dla zainteresowanego mogę przesłać dokładniejsze foty. Szczegóły PW.