karolus20 Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 "Kto pyta nie błądzi", więc się pytam o wasze opinie o tym sklepie bo właśnie kumpel sie przymierza do jednej emki. A więc czy śmiało mogę sie u niego zaopatrzyc, czy kolejna miara wszysto jest mega super extra ale replika idzie 2 miesiące i jakiś diabeł ją trzyma u nadawcy. Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 ??? Pisz po polsku, nic nie rozumiem z tego co napisałeś... Quote Link to post Share on other sites
karolus20 Posted March 9, 2010 Author Report Share Posted March 9, 2010 Ok napisze po polsku (przepraszam ale taka mowa w moim środowisku). Można śmiało kupywac u tego użytkownika ? Jak z obsługą, przelewami itp. ? Quote Link to post Share on other sites
Padaka Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 (edited) przelew robisz Ty - bo Ty kupujesz - więc pytanie chyba kierujesz do siebie samego.... a co do tego: Można śmiało kupywac u tego użytkownika ? - śmiało to możesz panny podrywać i co znaczy kupywac ? Jeszcze raz - słownik w dłoń i powoli napisz to pytanie.... Edited March 10, 2010 by Padaka Quote Link to post Share on other sites
kapalek Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 może ktoś jednak odpowie czy ma jakies doświadczenia z tym Fiend71pl, bo też chciałbym coś u niego kupić. Quote Link to post Share on other sites
Rann Posted September 22, 2010 Report Share Posted September 22, 2010 może ktoś jednak odpowie czy ma jakies doświadczenia z tym Fiend71pl, bo też chciałbym coś u niego kupić. Nie przyzwyczaiłeś się jeszcze, że najpierw zawsze znajdzie się jakiś szyderca, nim uzyskasz konkretną odpowiedź? ;) Aczkolwiek rzeczywiście, popracuj nad pisanym polskim... śpieszę jednak z odpowiedzią: Doświadczeń własnych brak, a jedynie informacje 'z drugiej ręki' - kupować możesz śmiało, jednak czasem musisz być gotowy na wydłużony czas realizacji zamówienia. Jeśli jednak nie przeszkadza Ci oczekiwanie np. przez tydzień na paczkę (która powoli bo powoli, ale dotrze) to nie musisz się obawiać zakupów. Quote Link to post Share on other sites
dominoo182 Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 Ja polecam, kupilem od czlowieka kilka rzeczy, zawsze jest pod telefonem, mozna sie dogadac i dowiedziec szczegolow na temat replik. Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 Ja tez polecam, nie caly miesiac temu kupilem od niego M4 i paczka przyszla bez problemow. Quote Link to post Share on other sites
CINcinTM Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 Moim zdaniem wyzyskiwacz. Nie wiem skąd u niego takie ceny ale jak zobaczyłem repliki ściągnięte z taiwangun z doliczonym VATem 30zł to mi ręce opadły. Jeśli uważasz że jest wyzyskiwaczem tylko dlatego że kupuje hurtowo w innym sklepie i sprzedaje dalej, to radzę troszkę poczytać. Nie forum - książek. Radziłbym też poczytać o nieuzasadnionym oczernianiu ;) Szmer. PS Masz błąd w podpisie ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts