Ostatni Cyc Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 Pojawił się mały problemik z moją komorą. Doszło do pęknięcia zaznaczonego na zdjęciu elementu i z jednoczęściowej mam dwuczęściową komorę. Czy istnieje możliwość naprawy tego problemu? Quote Link to post Share on other sites
HellCat Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 A z czego to jest? ZnAl czy normalna stal? Tigo- , ew. Migo-mat i powinno dać się zrobić. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 Ewentualnie zostawić, tylko lufę unieruchomić, niespecjalnie powinno to przeszkadzać w prawidłowym funkcjonowaniu. Quote Link to post Share on other sites
Ostatni Cyc Posted March 2, 2010 Author Report Share Posted March 2, 2010 @HellCat: stal to to nie jest raczej :) @AnR: O jakim unieruchomieniu mowa? Zwyczajnie pierścieniem czy innymi cudami? Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 Raczej pierścień nie będzie działał już? Ja bym założył pierścień i owinął izolką. Quote Link to post Share on other sites
zdzisiu Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 Ja bym próbował owinąć czymś lufę, żeby dość ciasno weszła do lufy zewnętrznej. Bez tego elementu, lufy nic nie blokuje. Głupio byłoby nią strzelić. ;-) Jeżeli nie masz repliki z kosmiczną ilością FPS, nie powinno być problemów, ewentualnie w chwili zacinki. Quote Link to post Share on other sites
Ostatni Cyc Posted March 2, 2010 Author Report Share Posted March 2, 2010 Ok, dzięki. Na 100% pobawię się z tym, bo podejrzewam, że stockiem boja miło strzelać się nie będzie :). Quote Link to post Share on other sites
HellCat Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 stal to to nie jest raczej Tigo-matem powinno się dać radę to zrobić. Rozejrzyj się po okolicy, zazwyczaj w lepszych warsztatach samochodowych mają - tam gdzie naprawiają głowice itp. Za dwa browary powinni zrobić ;-) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts