supersniper Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Witam ostanio zainteresowałem się sportem asg. Zakupiłem od kolegi replikę którą uważał za superowską i wymiatającą. A więc kupiłem karabin hk416 firmy JG. ( tak mi powiedział ) I problem wygląda tak ze na pojedynczym karabin strzela cały czas serią. Jako że ja nie mam zamiaru rozkładać karabin na części. Pytam czy kogoś potraficie polecić ? kto by umiał naprawić mi karabin. Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Starty przerywacz? Jeśli tak to replika musi mieć ładny przebieg, mam nadzieję, że na dużo nie dałeś się wydymać :P. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Popatrz w tym temacie i wybierz sobie kogoś: http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=80632 Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Heh.. Jest jeszcze parę innych aspektów czego to może nie działać, rozejrzyj się po okolicy,może jest jakiś miejscowy znachor. Quote Link to post Share on other sites
HellCat Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 (edited) rozejrzyj się po okolicy,może jest jakiś miejscowy znachor. ...albo chociaż paru ludzi, którzy wytłumaczą Twojemu koledze, że nieładnie jest oszukiwać. (podpowiedź - wyposaż się w butelkę Komandosa i szukaj pod monopolowym) :-F (<- żart) Edited March 23, 2010 by HellCat Quote Link to post Share on other sites
Antek6 Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 (edited) Nie wiem, czy tak mogę, ale jak jesteś z Gliwic to zapytaj Chochola (nick na forum) z Rudy Śląskiej, on z tego co wiem grzebie w różnego rodzaju replikach. Edited March 24, 2010 by Antek6 Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 Uwaga na ziomka, prosi o adres wysyłki serwisanta i słuch po nim ginie. Quote Link to post Share on other sites
Brood Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 pewnie w związku z jego problemem dot. "łamania prawa" "przez wszytkich serwisatnów i w ogóle przez wsyztkich, nie będzie niczego". Gośc jest jakimś smutnym frustratem. http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=...p;#entry1317905 Quote Link to post Share on other sites
Guest british Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Wot chciał pewnie Wasze adresy do donosu do US. Czego to ludzie nie wymyślą... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts