Grizzly-Slupsk Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 (edited) Witam! Na pewnym polskim forum rekonstrukcyjnym USMC przeczytałem że maskę MCU-2P można doraźnie przechowywać w boxie na skrzynkę do Minimi. Czy ktoś testował takie rozwiązanie? Czy zmieści się? Z pochłaniaczem wewnątrz da radę? Planuję kupić tę ładownicę: http://www.specops.pl/index.php/offer,lado...200_x_556_olive przyda mi się ona też do innych celów (cargo, 6 magów do M16, zasobnik do plecaka, no po prostu duża kieszeń na cokolwiek). Nie chcę typowego pokrowca na maskę, bo nie używam jej często. Ładownica byłaby zamontowana na panelu udowym Speca, albo z tyłu kamizelki MKT-K93. Proszę o pomoc. Edited March 26, 2010 by Grizzly-Slupsk Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 MCU-2 i podobne wchodzą do kieszeni na 200 nabojowe skrzynki wyłącznie z pochłaniaczem wyciągniętym na wierzch. Sprawdzone na USGI MOLLE, ALICE i w Eagle. Quote Link to post Share on other sites
Sanders Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 (edited) Oczywiście, że mieści się w całości w 200rd, trzeba tylko ja nieco upchnąć :) Edited April 25, 2010 by Sanders Quote Link to post Share on other sites
super Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Ale po co cała wpychać do środka ? wystaw pochłaniacz na zewnątrz i szybciej będziesz ją wtedy dobywał Quote Link to post Share on other sites
Ryży Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 Odgrzewam nieco temat Gdzie na chwile obecną mogę kupić MCU-2 w rozmiarze L nową z szkłem balistycznym ? Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Allegro, ebay, tablica, wmasg, itd Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts