niunio Posted October 15, 2004 Report Share Posted October 15, 2004 Wiem, że ten temat był już poruszany na ten temat wiele razy, jednak ja mam pytanie: a mianowicie gdzie kupie jakieś tanie i wytrzymałe okulary do asg? Cena jest bardzo ważna bo chwilowo mam zator w przepływie gotówki :roll: Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted October 15, 2004 Report Share Posted October 15, 2004 Jak tanie to mozesz sprobowac np. w sklepie. Jako hint podam ci slowa klucze: OBI Castorama Praktiker. Milego questa, 500 punktow experienca czeka. Quote Link to post Share on other sites
niunio Posted October 15, 2004 Author Report Share Posted October 15, 2004 Ech ten Cynik. poprostu niezastąpiony 8) Dzięki za rade :wink: Quote Link to post Share on other sites
Kuba Posted October 15, 2004 Report Share Posted October 15, 2004 Nie, nie, nie, nie! Człowieku, Ty się kwalifikujesz do bana! Wiesz, że było, ale napiszesz i tak... TAk było, w wielu wątkach i porozrzucane po treści... TAK sklepy internetowe były wałkowane a jeśli chodzi Ci o coś na miejscu, to może byś np. na regionalnym forum zapytał, jeśli już... Nie łaska sobie poszukać i poczytać? Mamy za Ciebie zrobic i pod nos podać.... Jezu dobrze, że Cię nie mam na wyciągnięcie ręki :| . Ja już nie mam słow, ale zdaje się, że to już drugi taki wybryk w Twoim wykonaniu. I proszę tym razem uważaj na swój język... NIECH MODERATOR WYPIERDOLI TEN WĄTEK I NAPISZE COŚ TEMU GOŚCIOWI, BO TO JUZ PRZEKRACZA POWOLI LUDZKIE POJĘCIE.... LENIE I DEBILE- POSZLI WON Z TEGO FORUM - AMEN KZ Quote Link to post Share on other sites
niunio Posted October 15, 2004 Author Report Share Posted October 15, 2004 ej człowieku jak Ci coś nie pasuje to nie pisz na dany wątek... Przecież nikt Cie do tego nie zmusza... Quote Link to post Share on other sites
Kuba Posted October 15, 2004 Report Share Posted October 15, 2004 Cóż za argument! Przepraszam kajam się... A znasz Ty Drogi "Kolego" pojęcie kultury? Wiesz li co to netetykieta i regulamin tego forum? Może i nawet wiesz, ale masz to głęboko w dupie tym samym pokazując swój stosunek do społeczności tego forum. Poleciłbym Ci byś to sobie przemyslał, ale watpię by to przyniosło jakieś rezultaty. Nie licz natomiast, że ktokolwiek będzie robił cokolwiek za Ciebie. Jesteś na forum, a nie u siebie w domu i wypada abyś podporządkował się zasadom tego forum, o czym ja pragnę tu napomnieć. Być może w domu rodzice podstawiają Ci wszystko pod nos ..ale to nie jest Twój dom i tu obowiazują reguły nakazujace SAMODZIELNOŚĆ. Nie zaś BIERNOŚĆ, IGNORANCJE I LENISTWO. I tym optymistycznym akcentem... Quote Link to post Share on other sites
niunio Posted October 15, 2004 Author Report Share Posted October 15, 2004 Dobrze skoro masz mnie za głąba który nie wie co to netetykieta i regulamin tego forum TO NA MIŁOŚĆ BOSKĄ NIE ODPISUJ NA POST!!! Poprostu że sie tak nie dyplomatycznie wyraże OLEJ GO! Quote Link to post Share on other sites
Kuba Posted October 15, 2004 Report Share Posted October 15, 2004 Ech widzę, że pojęcie "rozumienie tekstu czytanego" jest Ci obce. Niestety na to ani ja, ani nikt na tym forum nic nie poradzi. Może poza małą radą - MNIEJ PISZ - WIĘCEJ CZYTAJ. Co nam wszystkim wyjdziena dobre. Pozdrawiam gorąco i serdecznie, życząc dalszych sukcesów w podnoszenu umiejętności rozumienia tekstu KZ Btw. Cynik - gdzie Twoja miotła ;) ... Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted October 15, 2004 Report Share Posted October 15, 2004 czy tak cięzko jest nic nie napisac gdy temat sie powtarza? pusty wątek w końcu zmusi do czytania, a i kasowanie ich raz na miesiąc czy cos bedzie o wiele prostsze niż wyławianie postów wartościowych od smieci... rada "mniej pisz" chyba powinna sie tyczyc rowniez "zaawansowanych" uzytkownikow... warto sobie chyba przypomniec cytat "nie ma głupich pytań - tylko głupie odpowiedzi"... Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted October 15, 2004 Report Share Posted October 15, 2004 Dajcie Kubie wreszcie moderatora to nie bedzie tyle stękał tylko raz sobie kliknie "usuń" i tyle ;) Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted October 15, 2004 Report Share Posted October 15, 2004 Rekomenduje Kube jako mojego zastepce w grupie adminow, nawet pomimo tego, ze mnie granatem w knajpie pierdolnal 8) Quote Link to post Share on other sites
DJ DESECZKA Posted October 16, 2004 Report Share Posted October 16, 2004 Nudzi mi sie :) więc napisze na temat tych okularow to najlepsze dla ciebie beda te zolte z tajguna za 25zl mam jej i wystarczaja mi lub te z military za 30zl tez zolte, chyba ze naprawde kasy nie masz wtedy zostaje uzywanie gogli do plywania jak tak zaczynalem. 8) pozdrawiam!!!!! Quote Link to post Share on other sites
Medi Posted October 16, 2004 Report Share Posted October 16, 2004 to ty chyba miałeś gogle do pływania z 20cm pleksi... sytuacja : uczestnicy - gogle do pływania, aeg : m733 stock TM zajście - strzał z 5m efekt - dziura :? edit. czy okulary to nieodłączny element MUNDURU i OPORZĄDZENIA :?: :wink: Quote Link to post Share on other sites
DJ DESECZKA Posted October 16, 2004 Report Share Posted October 16, 2004 Wtedy to sie pistoletami z kiosku strzelalem,ale te gogle to nawet gruby plastik maja ale to juz tylko szczegoly :) Quote Link to post Share on other sites
Julas Posted October 16, 2004 Report Share Posted October 16, 2004 Cynik napisał o goglach(przez chwilę chciałem napisać google :P ), żeby kupić w castoramie.....bracia tajgunowskich i militarowskich tyle tylko, że za 8 zł.......kumpel kupił...MP5A3 z 5 cm nic nie robił JEŚLI NIE MA RÓZNICY TO PO CO PRZEPŁACAĆ pozdrawaim Quote Link to post Share on other sites
Baku Posted October 17, 2004 Report Share Posted October 17, 2004 Ja razem z ekipa zakupilismy za 10zl dobre przezroczyste (mam tez te zolte wiec porownojac je w dzien i w nocy stwierdzamy iz przezroczyste sa bezkonkurencyjnie lepsze) ze "sztila". Sa w miare duze nieograniczaja bardzo pola widzenia. Jak kazde paruja ale rzadziej niz inne gogle ktore mialem i uzywalem. To propo okularow a propo klotni to taka proba udowodnienia kto tu jest madrzejszy ale milcze bo jak zwykle i mnie zgania ... Quote Link to post Share on other sites
Gecko Posted October 17, 2004 Report Share Posted October 17, 2004 Instrukcja: 1. Znaleźć sklep z artykułami BHP. 2. Iść do tego sklepu i poprosić o gogle ochronne, wytrzymujace uderzenia odłamków o masie 0,86 grama i prędkosci 120m/s. 3. Kupić te gogle. Cena: 8 zł zwykłe, 14 zł niezaparowywujące. (ceny ze Szczecina). pozdro 8) Quote Link to post Share on other sites
JUNIOR89 Posted October 17, 2004 Report Share Posted October 17, 2004 Sam urzywam takich za 8 złociszy i są dosyć wytrzymałe. Lecz jest jeden poważny problem z nimi otóż to ,że parują. :evil: Quote Link to post Share on other sites
Kuba Posted October 17, 2004 Report Share Posted October 17, 2004 Troszkę poniewczasie, ale pozwolę sobie dorzucić jeszcze trzy grosze... Po pierwsze sądzę, że wątek ten jest trzymany po to by w nim kumulowały się wszystkie "tendencje odśrodkowe", tudzież by jakieś "ktosie" za chwilę znów nie wywaliły tu czegoś podobnego (ale to zadne zabezpieczenie ;) ) i ma on tym samym ułatwić niektórym pracę - Cynik przejrzałem Cię, wisisz mi piwo. Natomiast jako, że nasz umiłowany woźny raczył rzec nam tu niczym Zaratustra i nie wywalić wątku pozwoliłem sobie na mały komentarz. Jak widać popełniłem przez to straszliwą zbrodnię, ale cóż jak mawiał pewien mój i Dara znajomy "..." 8) . Z reguły nie reaguję na takie wykwity. Nie mam po temu czasu ani ochoty. Jakkolwiek w wypadku tego autora (kolejny taki "wyskok" w jego wykonaniu w bardzo małym odstepie czasu) i wobec formy "wiem, że było" niestety nie mogłem powstrzymać się od komentarza. Wybaczcie lecz jestem tylko człowiekiem... Nadto powtórze - jeślui chcecie udzielić odpowiedzi w takich watkach - róbcie to na priq, bowiem jeśli "Oni" się przyzwyczaja ....brrr. A co do pytań, pozwlę się z Tobą nie zgodzić Dariuszu i przytoczyć (w przekładzie, bowiem po łacinie nie sądze by wiele osób zrozumiało) pewną maksymę, która jak ulał pasuje do wielu wypadków zachodzących na tym forum - brzmi zaś ona tak: "Albo nie wiem o co pytasz albo Twoje pytanie jest bardzo głupie". Czyż to nie ciekawe, że już w starożytnym Rzymie zachodziły pewne zjawiska, które dziś powtarzają się na tym forum? :) Pozdrawiam offtocpicowo - Wasz Kato; KZ Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted October 17, 2004 Report Share Posted October 17, 2004 Ooo kurna Kuba, gratuluje dedukcji! Faken widno musimy sie znowu zbombardowac niebawem. Tylko zadnych granatow! :lol: Owszem, zostawiam takie kretynskie watki, coby sie vox populi nieletnie tutaj powyzywalo i moze dzieki temu bedzie spokoj. Bo pamietam juz zajscia, jak typek montuje debilny topic, ja go wywalam, ten mi za 5 minut zaklada identyczny ale z komentarzem "zakladam drugi raz bo tamten zniknal 8O " Zatem oglaszam. Uzytkowniku! Znaj Litosc! NIe wkurwiaj admina. Admini to grupa spoleczna zyjaca pod szczegolnym napieciem nerwowym. Gatunek pod ochrona!!!! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts