Jump to content

Recommended Posts

Posted

Gumka hop up na guardera lub systeme, Lufa precyzyjna systemy, zapasowa bateria tez moze sie przydac ...

Reszta jest ok - a jak bedziesz cos chcial zmodyfikowac to potem bedziesz mial mozliwosc. 430 fps na start to naprawde duzo.

• 3 weeks later...
Posted

Ja bym jeszcze komorę HU na jaką lepszą wymienił, no i wyżej wymienione części :-F !

Wtedy będzie hulać whooah! Aha dokup jak nie masz mikroprocesorową ładowarkę, nawet najlepsze batki nie będą się spełniać w zadaniu jeśli będziesz ładował wolnoładowarą od żółtków! :-F

Posted (edited)

Dokładnie wymień to co poprzednicy napisali , ja komorę hop upa dałem : Metalowa, ulepszona komora Hop-Up do M4A1/M16/M15King Arms. precka sistema , gumka guarder , otrzymałem około 30 - 40 fps więcej

Edited by waldo
Posted

To dziwne bo mi guarder smiga od 280 do 500 fps i nigdy nie jest ani za miekki ani za twardy... Tylko istotne jest nie ustawic za duzo hopa.

50 k kulek na singlu przy 500 fps. Jakies 2 guardery w tym czasie zuzyte (zuzyte nie dlatego ze cos sie oderwalo, ale dlatego ze czesto zmienialem komory hopa, koncepcje itp - a guardery przezroczyste bardzo nie lubia ponownego zakladania na lufe. Po 2-3 razach sa konsystencji kislu przezarte przez smary, i bardzo ciezko je poprawnie zalozyc).

W tej chwili guarder przezroczysty smiga na replice 450 fps i 32 rps wiec naprawde przesadzony rof. I dziala i ma sie dobrze.

Dla porownania - systema powodowala nieszczelnosci, ogromne. Staty rzedu 30 fps. Ale to akurat urok komory. Gumka jest za twarda i nie przylega az tak dokladnie do wnetrza komory i lufy.

Posted

To jest Nas dwóch. U mnie też Guardery śmigają na dużych rofach, a nieszczęśliwe systemy nadają się tylko do śmietnika i nie powinny stamtąd wystawać.

Posted

Gumiaki guardera są naprawdę dobre i niejednokrotnie widziałem, że kręcą lepiej od systemy czy G&G, ALE - zużywają się szybko. To pewnie też kwestia używania odpowiednich kulek czy dystansera, jednak wciąż nie mam do nich przekonania.

Jak gumiak to tylko:

G&G>Systema>Deep Fire>Ares, a na resztę można nie patrzeć bo nie ma po co.

Posted
Jak gumiak to tylko:

G&G>Systema>Deep Fire>Ares, a na resztę można nie patrzeć bo nie ma po co.

Te pierwsze 3. to w 100% się zgodzę. Aresa jeszcze w akcji nie widziałem :)