Włodek Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 Czekałem już z 5 minut i nic Quote Link to post Share on other sites
Włodek Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 (edited) Dobra w końcu się udało zaczekałem 15 i działa ale trzeba czekać kilka minutek zanim załączy się następna misja Edited October 13, 2011 by arend Quote Link to post Share on other sites
_Sick_ Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Sprzedaję tą grę, ze względu iż mam ciągle 20FPS -.- Jakby ktoś chciał kupić to nie mi napisze na PW Quote Link to post Share on other sites
Spoon8 Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 Trejach skopało grę i tyle, respy 3 milimetry od wroga :l a co do singla to nie wiem bo mi nie działa... I to ma być gra za stówę? Pierwszy modern warfare i tak najlepszy, dużo fajnych modów jak star wars, a i zwykłemu multiplayer nic nie brakuje ;) Quote Link to post Share on other sites
Baker Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 No troche im nie wyszła ta gra... Single może być fajna fabuła ale multi za dużo bugów i każdy cheat na multi działa to jest ten ból ;( Chyba nic nie pobije coda 4 ;] Quote Link to post Share on other sites
Spoon8 Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Tak masz rację cod 4 mw1 jest nie do pobicia; singiel jak i multiplayer, mw2 też nie jest złe ale brak dedykowanych serwerów to trochę ból, i trochę dziwne tryby gry (chcieli na siłę polepszyć mw1) ale singiel niczego sobie, oby tylko do mw3 nie doczepił się treyach aczkolwiek to jest bardzo prawdopodobne, ech...jak na pudełku od mw3 będzie napis treyach to nie kupuję...a tak w ogóle to mw1 jest moim pierwszym fps'em jak i pierwszym multiplayer i jak na razie (chodzi mi o rozgrywki komputerowe, as to as) jest nie do przebicia Quote Link to post Share on other sites
Baker2222 Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 Black Ops wg. mnie i tak ma lepszego MP niż MW2, jednakże CoD4 nie pobije, poprostu Modern Warfare miażdży, zero niepotrzebnych pierdół, sama przyjemność z grania :D Quote Link to post Share on other sites
Włodek Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 (edited) kolejny problem z tym dziadostwem. Mam wszystko w pełni orginalne zainstalowane normalnie mogłem grać, aż teraz wyskakuje mi jak włączam multi komunikat o tym żebym zakupił grę nie wiem o co chodzi, ale odradzam tę grę każdemu same problemy mam z nią. Mam dość poprawiania Twoich postów. Następne pisane bez użycia klawisza "Shift" będę kasował Arend Edited October 13, 2011 by arend Quote Link to post Share on other sites
Hawk995 Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 To jest właśnie najnowszy CoD. Same problemy. Co dziwne bo jest to właściwie poprzedni z inną oprawą i paroma bajerami. Oby najnowszy był pod tym względem lepszy. Jeśli nie to nie ma co nawet startować do Bf3. Quote Link to post Share on other sites
Magnus14 Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 Panowi jest ktoś chętny pokosić zombiaki? Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Panowie widzę że temat umiera,kto chętny na grę zombie.Można by fajnie pokosić na kino derr totten :maniak_luzik:. preferuję grę BEZ DLC. Quote Link to post Share on other sites
Guest extremateria Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Mogę pograć, nie posiadam DLC. Quote Link to post Share on other sites
Trapez Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Dawno w zombi nie grałem, ogarniam easter eggi na wszystkich mapach, łącznie z moon ale kino też jest fajne. No i frajda jest jedynie z dźwiękiem, więc to trzeba zorganizować, w sensie TS albo rozmowę przez Steam. Jakby co na steamie TrapezPL, awatar taki jak na tym forum. Quote Link to post Share on other sites
Newmaster Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 Jak chcecie ze mna pograc na kino der toten to piszcie jutro gramy tylko o godzine musim sie dogadac.Jak by co dajcie nicki.Host musi miec najszybszego neta.Na multi tez z wami moge zagrac :D mam 11 prestiz. Quote Link to post Share on other sites
Skowron90 Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 Również chętnie pogram z rodakami, n00kiPL, można pisać i dodawać do gier. ------------------------------------------------- Blacharstwo pojazdy zabytkowe, polecam! Quote Link to post Share on other sites
Johnnybravo Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 (edited) Dla mnie najlepsza gra w jaką kiedykolwiek grałem. Mam przegrane ponad 1800 godzin i zakupilem wszystkie dlc. Gram w nią od premiery. Wiem, że wtedy trzeba było mieć trochę lepszego kompa, ale dla mnie nie było to problemem pójść i zarobić w weekendy na lepsze części. Dla mnie nie ma lepszej gry Call of Duty. Ma prawdziwe dedyki, ma mody i konsole, ale nie ma jednak już dużo graczy. Singiel wymiata - jeden z najlepszych jak nie najlepszy. Multi poprostu jest perfekcyjne. Bardzo zachęcam do kupna gry oraz dlc!! Zapraszam na mój profil https://steamcommunity.com/id/awesomestories by czasami pograć wspólnie! Pozdrawiam i miłej gry z najlepszą strzelanką w jaką kiedykolwiek grałem. Edited January 8, 2015 by tomazzo Quote Link to post Share on other sites
Inżynier83 Posted January 13, 2015 Report Share Posted January 13, 2015 Właśnie się skusiłem na tą gierkę. Koledzy tak zachwalają, że nie mogłem się oprzeć :icon_smile: Teraz tylko czekam aż dojedzie i chętnie się podłączę do wspólnego grania. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts