seba333 Posted May 2, 2010 Report Share Posted May 2, 2010 (edited) Witam czy ktoś miał styczność ze sklepem http://www.dealextreme.com/ ?? Jakieś opinie ? ;) Pisz w odpowiednim dziale !! Edited May 3, 2010 by Yuri Quote Link to post Share on other sites
Yuri Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 Kupowałem parokrotnie, bezproblemowo, szybko i tanio. Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 Czasem mają opóźnienia, bo nie zawsze towar mają na stanie,mimo, że określony jako dostępny z wysyłką 2-5 dni. Jedno z zamówień realizowało się, na raty, 2 miesiące. Ale wszystko przyszło bez problemów. Quote Link to post Share on other sites
Włodek Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 zamawialem tam kolimator szło mi 3 tygodnie bezproblemowo Quote Link to post Share on other sites
rumak Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Robiłem większe zamówienie i nie wszystko było tak jak być powinno. Jako przestrogę mogę powiedzieć, że nie radzę zmieniać/robić korekt zamówienia gdyż zmian nie biorą pod uwagę. Kontakt jest tragiczny, wręcz można powiedzieć, że kontaktu nie ma. Quote Link to post Share on other sites
augustox Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Nie przesadzajmy z tym kontaktem, problem jest, że traktują tam "maszynowo", ale stronka posiada wiele udogodnien, np. anulować zamówienie można w każdej chwili. Czas wysyłki raz szybciej, raz wolniej ale generalnie jest dobrze. Jeszcze się nie zawiodłem. Jeden z lepszych chińskich sklepów Quote Link to post Share on other sites
kosteQ86 Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Jak na razie robiłem jedno zamówienie i teraz poleciało kolejne, nie mam zastrzeżeń. Teraz pojawiło się więcej rzeczy do ASG chociaż trzeba umieć też to znaleść:) pozdrawiam kostek Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts