Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

E-Hobby Asia - Zamówienie Czerwiec 2010

Recommended Posts

Witam,

Zbieram zamówienia z serwisu http://shop.ehobbyasia.com/.

Proszę o wysyłanie mi PW (nie odbieram GG ani emaili) z tytułem E-hobby - Nick z forum zawierające linki produktów. (dzięki wbudowanemu tam systemowi można obliczyć przybliżone koszty transportu oraz podatki za nasze produkty). Kiedy zbiorę wszystkie paczki opublikuje tutaj zbiorczą listę z wymienionymi kosztami przesyłki.

Zamówienia zbieram do poniedziałku 31 maja. Na wpłaty czekam do poniedziałku 7. czerwca.

Edited by lordkun
  • 4 weeks later...

Do wszystkich zainteresowanych:

Z uwagi na dosyć płynnie zmieniającą się ilość i wagę zamawianych przedmiotów całkowity koszt transportu i metodę jego obliczania podam dokładnie tutaj we wtorek wieczorem (1. czerwca) kiedy otrzymam wszystkie potwierdzenia. (Tak, tak trzeba poza wysłaniem mi pm'u do wtorku potwierdzić że dalej chce się coś kupić - trochę to upierdliwe, wiem, ale znacznie niweluje to nieporozumienia)

time is up :evil:

jest nie za srogo ale cóż...

Całkowitą liczbą produktów 21 (pamiętajcie że paczka 5 czy 10 magazynków to dalej ta sama masa co 5 magazynków oddzielnie a za to właśnie płacimy, więc rozdzielamy każdą paczkę na ilość produktów w środku automatycznie przy poniższych wyliczeniach jedna paczka 5 magów = 5 zamówionych produktów), całkowitym kosztem wysyłki (w 2-5 czyli w 10 dni roboczych :D) jest 165,40$ czyli wyliczamy ile produktów zamówiliśmy i mnożymy to w następujący sposób liczba produktów / 21 x 165,40$ x 3.26 ( http://www.nbp.pl/home.aspx?f=/kursy/kursyc.html - do tego co tam piszę na temat USD zawsze doliczamy 10 groszy - co byśmy nie musieli dokładać do interesu zanim przyjdą wszystkie przelewy oczywiście różnica zostanie odliczona od kosztu wysyłki przezemnie do was a w razie potrzeby zwrócona )

Rano roześlę PW z danymi przelewowymi.

Pozdro

Edited by lordkun

Time is up, na spóźnialskich czekam do jutrzejszej pierwszej sesji przychodzącej (12.00) potem zamykam temat:

Jeśli wszystkie pieniądze będą na moim koncie wstawię tutaj informacje ze sklepu (kopię i oczywiście zrzut ekranu żeby nie było wątpliwości) jeśli nie o 1201 wszyscy otrzymacie zwrotne przelewy a pretensje można wtedy mieć jedynie do tych którzy nie umieli zachować się jak dorośli i wypisać się z 'interesu' o czasie.

Heh, sorki, że się wtrącam, ale tak się kończy zamawianie dla kogoś.

Ja się w dalszym ciągu bujam ze szpejem, który ktoś zamówił, wziąłem na słowo, żeby nie rozkładać zamówienia, a potem się zamawiający wycofał. Porażka...

Wyjdzie,wyjdzie zależy tylko od tego jak dużo jest do wysłania, np tutaj mieliśmy tak naprawdę więcej powietrza w kartonach niż towaru więc nic dziwnego że z 1/3 to przesyłka. Jestem logistykiem, trust me ;)

• 4 weeks later...
  • Create New...