JACULO Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Poproszę o jakiekolwiek informacje dotyczące M249 MINIMI PARA firmy JG.Głównie chodzi mi o klasyfikacje repliki w porównaniu z innymi firmami produkującymi ten karabin jak : CA,G&P,A&K,SPECNA ARMS,ACK,MiC. Będę również wdzięczny o opinie na temat tego ustrojstwa lub linki do opisów. Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Gdzie się spotkałeś z M249 od JG? Quote Link to post Share on other sites
JACULO Posted May 9, 2010 Author Report Share Posted May 9, 2010 Jeden koleś z allegro napisał mi , że karabin który sprzedaje jest firmy JG. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1...82+wys%C5%82any. Też byłem trochę tym zaskoczony więc poprosiłem o pomoc. ;-) Quote Link to post Share on other sites
JACULO Posted May 9, 2010 Author Report Share Posted May 9, 2010 http://www.vest.pl/product-pol-3499-JG-M249-SAW.html Quote Link to post Share on other sites
FRAGER Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 JG nigdy nie produkowało M249 Z "chińskich producentów" M249 produkowało tylko A&K sprzedawane potem jako A&K/PJ/Specna Arms/MiC czy cokolwiek innego. Tematy o tych replikach M249 znajdziesz w odpowiednich działach. Z nich dowiesz się wszystkiego co chcesz wiedzieć. Quote Link to post Share on other sites
JACULO Posted May 9, 2010 Author Report Share Posted May 9, 2010 Ok.Dzięki za info. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 MiC- Made in China. Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 (edited) Przyjrzyjcie się w aukcji "Blow- Back". W pierwszej chwili myślałem że pierwszy raz widzę świnię (na dodatek JG) z blow-backiem. Spryciarz. Edited May 20, 2010 by Jacek GROT Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts