Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam.

Wiem, że TM jest miliard razy lepszy od CG, ale się zastanawiam, jak duża różnica jest między tymi dwoma replikami? Opłaca się zbierać o 1000 złotych więcej na markową replikę (do czego jestem skłonny) niż kupować "chińczyka"? Prosiłbym o zdanie kogoś, kto trzymał, strzelał, miał, rzucał, zakopywał, robił cokolwiek innego z obydwoma tymi thompsonami.

Pozdrawiam,

Shim.

Posted

Miałem oba. TM jak to TM, na stockowych bebechach chodzi wszystko wyśmienicie. Wykonanie repliki bardzo zacne. Jednak sprzedałem i kupiłem cyberguna, który jest prawie idealna kopią TMki, i jak sam zauważyłeś 1000 tańszy.

Wiem, że krótko i mało z sensem pisze, ale po 6miesiącach biegania z TM wolę CG gdyż:

1. Tańszy

2. Różnicę można przeznaczyć na zakup magów/ładownic/drewna i nawet munduru m41 ( jeśli chcesz się bawić w stylizacje na ww2)

3. Ma dobre osiągi i generalnie jest mocniejszy w stocku ( co nie zawsze przechodzi na jakość. Bo Tmowskie 280fps to cud, miód i orzeszki :D )

TM warto brać z drugiego obiegu, gdyż jego cena będzie podobna do nówki CG.

Jakby co to zapraszam na gg ( podam na pm).

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 6 months later...
  • 1 year later...