Shim Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Witam. Wiem, że TM jest miliard razy lepszy od CG, ale się zastanawiam, jak duża różnica jest między tymi dwoma replikami? Opłaca się zbierać o 1000 złotych więcej na markową replikę (do czego jestem skłonny) niż kupować "chińczyka"? Prosiłbym o zdanie kogoś, kto trzymał, strzelał, miał, rzucał, zakopywał, robił cokolwiek innego z obydwoma tymi thompsonami. Pozdrawiam, Shim. Quote Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Miałem oba. TM jak to TM, na stockowych bebechach chodzi wszystko wyśmienicie. Wykonanie repliki bardzo zacne. Jednak sprzedałem i kupiłem cyberguna, który jest prawie idealna kopią TMki, i jak sam zauważyłeś 1000 tańszy. Wiem, że krótko i mało z sensem pisze, ale po 6miesiącach biegania z TM wolę CG gdyż: 1. Tańszy 2. Różnicę można przeznaczyć na zakup magów/ładownic/drewna i nawet munduru m41 ( jeśli chcesz się bawić w stylizacje na ww2) 3. Ma dobre osiągi i generalnie jest mocniejszy w stocku ( co nie zawsze przechodzi na jakość. Bo Tmowskie 280fps to cud, miód i orzeszki :D ) TM warto brać z drugiego obiegu, gdyż jego cena będzie podobna do nówki CG. Jakby co to zapraszam na gg ( podam na pm). Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Znajomy ma CG i jest zachwycony: zero tuningu, nawet precki nie dawał, a strzela bardzo dobrze. Quote Link to post Share on other sites
Snajper181098 Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 (edited) Thompson piekna broń:) Edited August 21, 2010 by Snajper181098 Quote Link to post Share on other sites
fojciech Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 odgrzeję kotleta :) jak się ma TM do KA? Quote Link to post Share on other sites
fojciech Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 przepraszam za post pod postem nikt nie miał obu w rękach??? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts