Foka Posted December 14, 2004 Report Share Posted December 14, 2004 a bo Wy, konserwy, jacys dziwni jestescie :P ;) Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted December 14, 2004 Report Share Posted December 14, 2004 "Konserwatywni"jesteśmy? Generalnie wiekszość rzeczy amerykanskich jakie są obecnie "w modzie" a High Speed Gear jest tu dobrym przykładem, zdaje się być sprzeczna z regułą KISS (Keep It Simple Stupid). Niby można ich bronić że to modułówki i że każdy użytkownik dopasuje "pod siebie" ale dla mnie to po prostu przerost formy nad treścią. A w przypadku ASG to po prostu często parodia... :? Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted December 14, 2004 Report Share Posted December 14, 2004 nie, konserwy tzn zapakowani w blachy i inne takie :D Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted December 14, 2004 Report Share Posted December 14, 2004 Jak rany Navy! Ja rozumiem co ty masz na mysli mówiąc o nas "konserwy", bawiłem się tylko możliwą wieloznacznością słowa. Aluzju ty paniał? :lol: Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted December 14, 2004 Report Share Posted December 14, 2004 a u Was bija murzynow :P ;) Quote Link to post Share on other sites
Brymer Posted December 14, 2004 Report Share Posted December 14, 2004 i obaj jesteście gupi!!! przez net można wyzywać bo nigdy sie nie spotkamy i nie dacie mi w pysk :lol: (jakby to nie zabrzmiało) Quote Link to post Share on other sites
JuzekK Posted December 14, 2004 Report Share Posted December 14, 2004 ja osobiscie sie szarpnalem na ten chest bo jest dobrym kompromisem miedzy graniem g36 z lowcapami (co nie jest takie latwe wcale, a tu mam pojemnosc 3 x 2 zlaczone magi + jedna duza kieszen ktora moge przeznaczyc na dumpa ) oraz spora pojemnoscia na granaty (niestety tadek se liczy i musze najpierw wyjsc na prosta finansowo ;-) ) i szybkim do wszystkiego dostepem. A o ile ta kamizelka dojdzie (oby) to nikt mi nie zarzuci ze przeplacilem :P. Quote Link to post Share on other sites
Looc Posted December 14, 2004 Report Share Posted December 14, 2004 A po co ąż tyle magazynków, nawet low cap, jak cie trafia to zdazysz sobie napelnic :D , ale ja sie nie znam to czysta teoria, dopiero zakładam grupe :D Quote Link to post Share on other sites
Brymer Posted December 14, 2004 Report Share Posted December 14, 2004 :lol: no właśnie teoria ;) właśnie po to, żeby nie ładować za każdym razem jak Cie zastrzelą;] Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted December 15, 2004 Report Share Posted December 15, 2004 poza tym zwykle nie ma czasu na doladowanie w czasie walki. ja czasem biegam z 7 low-capami i zdarzalo sie ze konczyla sie amunicja i musialem siegac po bron boczna... Quote Link to post Share on other sites
Brymer Posted December 15, 2004 Report Share Posted December 15, 2004 tia ale właśnie przy lowcapach na tym frajda polega- nawet jeśli jeszcze masz magi to i tak nie zdążysz go zmienić- i wtedy pach do łapy glocka i jechane - a potem niespodzianka bo zapomnialem gazem naładować :lol: :lol: (opis jednej z ostatnich moich akcji) Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted December 25, 2004 Report Share Posted December 25, 2004 i sie klania ta nowa replika granatu M18, ktory mozna naladowac gazem i z nego uzupelniac zbiornik w broni bocznej :wink: kurewski bajer. A co do bajerow z HSG to sa kurewsko pzryzwoite. No ale, jak to bywa taka jakosc idzie w parze z taaaka cena :roll: Ja sie ostatnio szarpnelem na STRIKE z bhi Quote Link to post Share on other sites
JuzekK Posted December 31, 2004 Report Share Posted December 31, 2004 po mozolnych oczekiwaniach przyszla wreszcie , jako ze jest to wersja robiona przes khs (stad ten flecktarn) minimalnie sie rozni (brak 2 ladownic na granaty po bokach - i odbrze z nimi bylaby chyba za szeroka).Jak tylko dorwe apart wrzuce troche zdjec. Quote Link to post Share on other sites
super Posted December 31, 2004 Report Share Posted December 31, 2004 dawaj dawaj fotki Quote Link to post Share on other sites
JuzekK Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 prosie :> http://fforum.klaudyny.waw.pl/uploaded/561.jpg http://fforum.klaudyny.waw.pl/uploaded/560.jpg http://fforum.klaudyny.waw.pl/uploaded/559.jpg http://fforum.klaudyny.waw.pl/uploaded/558.jpg http://fforum.klaudyny.waw.pl/uploaded/557.jpg na fotkach nie ma przystawki przypinanej na dole na suwak z 2 ladownicami na magi (2-3 magi do Mki kazda) nie wzialem jej bo jej nie uzywam :). aha i nie mam pojecia po co sa te koraliki :] Quote Link to post Share on other sites
cahir Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 ...aha i nie mam pojecia po co sa te koraliki :] To jest krokomierz. Quote Link to post Share on other sites
Pitek Posted January 2, 2005 Author Report Share Posted January 2, 2005 aaaa... mniam. Dobre fotki, daj jeszcze jak będziesz miał. Oddam całe miejsce na serwerze :) Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 aha i nie mam pojecia po co sa te koraliki :] kamzielka odjechana, chociaz wolabym kolor OG. A te "koraliki" to krokomierz - pace counter. Pozdr Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 Ladna rzecz, milo ze fastexy i ringi od razu oliwkowe. "Koraliki" znane także jako "Ranger beads", służa jak to zauważyli koledzy powyżej do liczenia parakroków/kroków w marszu - zwykle jeden koralik oznacza "100" w pamięci. Paceman ma lżejsze życie po prostu i nie musi mruczec sobie pod nosem "osiemset dwiewięćdziesiąt trzy, osiemset dwiewięćdziesiąt cztery, osiemset dwiewięćdziesiąt..." :wink: Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 Paceman ma lżejsze życie po prostu i nie musi mruczec sobie pod nosem "osiemset dwiewięćdziesiąt trzy, osiemset dwiewięćdziesiąt cztery, osiemset dwiewięćdziesiąt..." :wink: Jak Moog ostatnio, co nie Catch? :twisted: Quote Link to post Share on other sites
super Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 tak cos mi nie pasi w tym czescie :?: HSG robi z cordury a ten na zdjeciach nie jest z cordury tylko z standartowego dla niemieckiego oporządzenia materiału podgumowanego. tak samo jest z fastexami-HSG robi tylko na czarnych firmy Nexus albo national moldibg-a tu widzę fastexy tez typowe dla niemców firmy Pom. tasmy także niemieckie. Albo to jest niemiecka wersja robiona na ich zamówienie albo robiona przez niemców kopia HSG. w żadnym katalogu nie znalazłem takiego modelu :? cholera ma to jakąś metkę? zrób no Juzekk fotę Quote Link to post Share on other sites
JuzekK Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 przeciez pisalem ze to jest HSGI/KHS (dokladnie tak to sie nazywa KHS w swoim okresla hsgi w swoim katalogu jako mitarbeiter) Quote Link to post Share on other sites
Filq Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 Tutaj dla porownania zrobilem zdjecia kopi Guardera(WDL) i Pantaca(Zielona). http://picasaweb.google.pl/106791619526262799002/Weesatch# Quote Link to post Share on other sites
Filq Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 (edited) Ee tam. Sprzet nie stracil na waznosci a jego odswiezenie moze oswieci kogos kto szuka dobrego sprzetu ; ) A tutaj jesli sie nie myle operator PMC w tej kamizelce:d Edited June 17, 2010 by Filq Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 Jeżeli ktoś sensownie kontynuuje temat to nie ma co szydzić, Jaeger... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts