Sandman Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 G&P M733 G&P M733 - a'la BHD conversion Quote Link to post Share on other sites
Krav-com Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Gary Gordon M733 Baza m4 ptw Oryginalna kolba, okładziny, muszka delta ring, piny i inne duperele. Pozostało dorwać tylko upper'a i będzie skończona. Zasilana lipolkiem 11.1 w kolbie :twisted: Quote Link to post Share on other sites
Bulli Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 WE M733 - ZMOTANE Pozdrawiam, Bulli Quote Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 (edited) UPGRADE! Malowana pod BHD nie koniecznie emke Gordona. Prosiłbym o wywalenie poprzedniego postu. ;) Edited November 4, 2010 by Kalashnikov Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 (edited) Colt M733 Tokyo Marui Przepraszam za jakość zdjęć, robione telefonem... postaram się zrobić nowe w lepszej jakości. Zewnętrznie: -pomalowany w niektórych miejscach. -dorobiony pin, jak go dostałem była tam śruba, pacnąłem ją poxiliną, wyszlifowałem i pomalowałem -dorobiony uszczerbek na chwycie transportowym, też poxiliną zalepiony i wyszlifowany -orginalne zawieszenie od M16A2 Wewnętrznie: -wymienione wtyki z "T" na zwykłe mini (taki standard teamowy) -ogólnie stock po 3500bb ale i tak działa znakomicie W planach: Jakieś malowanie, bo moim zdaniem wygląda dosyć zabawkowo, nawet z dobrze odwzorowanym body. Precka Systemy, nowa gumka TM, dystanser H, może ciche głowice Systemy. No i kiedyś zestaw body AR15 od G&P. Co do tematu, widzę tu parę różnych coltów, commando, M733 no i M727 może lepiej zmienić nazwę na "Colt M933/727/733 itd"? Edited May 7, 2011 by Maza94 Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 (edited) Colt M733 Tokyo Marui https://picasaweb.google.com/112071057510046837891/M733?authkey=Gv1sRgCMKf2_ORq5vk_gE# reszta fotek Zewnętrznie: -wymienione piny na BOYI stalowe - lżejsze i lepiej się trzymają -dorobiony uszczerbek na chwycie transportowym, też poxiliną zalepiony i wyszlifowany -orginalne zawieszenie od M16A2 -malowanie NFM (brązowa i ciemno zielona), przyrządy celownicze nie pomalowane Wewnętrznie: -wymienione wtyki z "T" na zwykłe mini (taki standard teamowy) -ogólnie stock po 3500bb ale i tak działa znakomicie -batka 8.4 stock z P90 ACM (będzie G&P albo Sanyo) W planach: Precka Prometheus, nowa gumka Systema energy, dystanser H Element, może ciche głowice Systema. Tłumnik. W drodze: -montaż na latarkę -ris na rączkę transportową ACM (80g) -Aimpoint (czeka na zamontowanie) -Latarka Latarka Nu-Flare PRO Q2 Cree LED (czeka na zamontowanie) Prosiłbym o usunięcie wcześniejszego posta. Edited May 21, 2011 by Maza94 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts