Tadeusz Posted November 15, 2004 Report Share Posted November 15, 2004 STRONA ZLOTU: www.warrior.pl Organizator: Blade Runners Team Współorganizatorzy: - Urząd Miasta i Gminy Góra Kalwaria - Neologic sp. z o.o. czas: styczen 2005 (ustalamy wlasnie konkretna date) miejsce: Ośrodek Doskonalenia Zawodowego Komendy Stołecznej Policji Tomice gm. Góra Kalwaria Liczba wolnych miejsc: 120-160 (100miejsc hotelowych) Wpisowe 100 zł (80zł bez noclegu) obejmuje: - Zakwaterowanie: 2 noclegi(z piatku na sobote i z soboty na niedzielę) w nowoczesnym Hotelu Policyjnym na terenie ośrodka. - Wyżywienie: (Przygotowuje znana francuska firma cateringowa) - Parking strzeżony. Wymagane: Skończone 18 lat (lub 16 i zgoda rodzicow na pismie) Zgłoszenie swojego uczestnictwa (formulaż na stronie zlotu) Wpłacenie wpisowego w nieprzekraczalnym terminie Reszta informacji i szczegóły jna stronie zlotu Kontakt tel: 501 525 205 mail: tadeusz@warrior.pl Quote Link to post Share on other sites
PAT_KOZI Posted November 27, 2004 Report Share Posted November 27, 2004 Tadeusz ale strone mogli byście sobie już zrobić sami, troche zaczyna mnei to uwierac, ze jedziecie na moim "źródle" i elementach graficznych ... o czym zresztą doskonale wiesz; w przypadku pierwszej edycji nie robiłem kwasów bo nie mieliscie za duzo czasu ale druga edycja na tym samy to troche przegięcie. Quote Link to post Share on other sites
Regdorn Posted November 29, 2004 Report Share Posted November 29, 2004 Eeee? Zdawało mi się, że strona oparta jest o schemat jaki zrobiłem dla zlotu w Mikstacie, z zasugerowaniem, żeby w ten sposób wyglądały strony zlotów i imprez, z powodu czytelności. Quote Link to post Share on other sites
PAT_KOZI Posted November 29, 2004 Report Share Posted November 29, 2004 schemat mam w "d" TAdeusz sam sie przyznał ze dostał to źródło na zeszłą imnpreze od Jezyka a nawet był to ten sam plik *.CSS, jpegi niektóre opracowałem Ja na potrzeby janowa. Jpegi: http://www.warrior.pl/BRT_files/fa_logo.jpg http://www.warrior.pl/BRT_files/wr_mail.jpg http://www.warrior.pl/BRT_files/wr_tel.jpg adres strony janowa: http://www.pat.kgb.pl PS niech czytelnicy sami ocenią kolor elementów i ukląd strony... to co TY sobie okreslileś jako schemat po rozmowie z Tadkiem to inna sprawa a strona Janowa była postawiona na długo przed (1warszawskim..); a i sam Tadzio napisała w wątku o poprzednim zlocie ze gdyby nie ja to strona nie powstała by tak szybko. PS2 PODZIEKOWANIA DLA KOZIEGO ZA POMOC W STWORZENIU STRONY :lol: gdyby nie jego skromna osoba, nigdy by ona tak szybko nie powstala w watku: http://forum.wmasg.pl/viewtopic.php?t=8570...er=asc&start=15 kopie tego postu sobei zachowałem tak na wszelki wypadek gdyby ktos zechciał zatrzeć ślady. :] EDIT:printscreeny tez :] PS2 miedzy Mikstadem a Górą Kalwaria (1 warszawski....) byl Janów a z tobą REG nie rozmawiałem o zadnym schemacuie WWW na potrzeby zlotów. Więc wasze ustalenia, o których ja wiem z rozmów telefonicznych z Tadkiem, mnie mało obchodzą. grzecznie napisalem do Tadka ... i czekalem na jego rozmowe ze mna a nie na twoje "wydawało mi się". Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted November 29, 2004 Report Share Posted November 29, 2004 Jak sie wyrobie z reorganizacja spzretu, to bede. Czas wreszcie wrocic do gry. Quote Link to post Share on other sites
Regdorn Posted November 30, 2004 Report Share Posted November 30, 2004 Prawda, zwracam honor - 3 kolumny, kopertka i telefonik, logo FA z... cieniem. Skoro rozmowa była tylko o wykorzystaniu Twoich niezbywalnych praw autorskich jednokrotnie, to masz w pełni słuszność. Dochodź swego :P Słuszne inicjatywy zawsze popieram :P :D Pytanie, kiedy ostateczny termin imprezy? 8) Quote Link to post Share on other sites
Tadeusz Posted December 1, 2004 Author Report Share Posted December 1, 2004 strona bedzie nowa, jak widzicie ta jest jeszcze poprzedniego zlotu nie zajmuje sie tym na gwalt bo jestem na urlopie pozdro T Quote Link to post Share on other sites
saiko Posted December 13, 2004 Report Share Posted December 13, 2004 swoja droga warrior.pl nie specjalnie daje sie przegladac na mac'u :!: Quote Link to post Share on other sites
Tadeusz Posted December 14, 2004 Author Report Share Posted December 14, 2004 Zlot odbedzie się w dn. 5-6.02.200, na terenie Ośrodka Doskonalenia Zawodowego Policji w Tomicach Koszt:100zł (80 bez noclegu) Organizatorzy jak zwykle zapewniaja super scenariusze (w sobote przewidziany jest scenariusz dzienny- do ok. godz 15.00 i nocny od godz 19.00 z opcja: "OBLAWA NA PREDATOROW- czyli znajdzmy facetow z noktowizorami w srodku ciemnego lasu :)" w niedziele od rana scenariusz, a zaraz po (ok12 konkurs z nagrodami) 2 noclegi w hotelu, wyżywienie przez 2 dni (sniadanie-lunch-kolacja-sniadanie-lunch)i ogrzewanie na terenie walk :) konkursy z nagrodami, oraz ciekawe pokazy i sklepy tematyczne. (już teraz złożyłem prosbe o udostępnienie strzelnicy wraz z prawdziwa bronia - tak ze jest bardzo prawdopodobne ze tym razem dostaniemy na to pozwolenie) Jak się zapatrujecie na możliwość przelotu na teren walki helikopterem? (opcja dla bogatych, lub zdeterminowanych :) Poza tym sale kominkowa i inne atrakcje Strona zlotu rusza lada dzien a tam oczywiście konto dla wpłacających i lista uczestnikow (w tej chwili mamy już potwierdzone ok. 40 zgłoszeń z 4 krajow) Quote Link to post Share on other sites
Tadeusz Posted December 14, 2004 Author Report Share Posted December 14, 2004 za helikopter placimy 5000zl za godzine, na raz wchodzi 4 osoby (poza pilotem)- ladna nowoczesna maszyna myslalem ze miejsce startu i ladowania zrobimy gdzies na terenie zlotu 20 chetnych osob rozbiloby koszty jednostkowe do rozsadnych granic pozdrawiam Tadeusz Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted December 14, 2004 Report Share Posted December 14, 2004 huh, czyli wypadnie 5 min za 250zl? czyli z tego bedzie jakies 3-4 min lotu... ja podziekuje... Quote Link to post Share on other sites
Tadeusz Posted December 14, 2004 Author Report Share Posted December 14, 2004 5 minut razy 4 (liczba ludzi w maszynie) wychodzi ok 20 minut ale nic na sile ;) pozdro T Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted December 14, 2004 Report Share Posted December 14, 2004 yyy 5 min razy 4? 20 osob / 4 osoby w maszynie = 5 zalog... a, to obaj sie walnelismy :) wychodzi 12 min... czyli ok 10 min lotu... ok, dla mnie i tak za drogo :D Quote Link to post Share on other sites
Tadeusz Posted December 14, 2004 Author Report Share Posted December 14, 2004 :) czyli ty nie lecisz to opcja/propozycja Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted December 14, 2004 Report Share Posted December 14, 2004 a czy leci z nami pilot? :D Quote Link to post Share on other sites
Piasecznik Posted December 14, 2004 Report Share Posted December 14, 2004 wychodzi 12 min... czyli ok 10 min lotu... Bardzo wątpię aby w ciągu 2 minut od przyziemienia, można wypiąć z pasów 4 osoby, wysadzić ich, wsadzić kolejne 4, zapiąć pasy, sprawdzić ich mocowanie i wystartować. Lot z Bemowa do Tomic też nie odbywa się z prędkością światła. Po prostej linii jest to około 40km. Prędkość przelotowa to 200km/h lot w jedną stronę to 12 minut. Zostaje więc 36 minut na loty. To już daje 7 minut na załoge. Przy dobrym sprężaniu się wyjdzie 4 minuty lotu. Quote Link to post Share on other sites
Killerek WGRiW Posted December 15, 2004 Report Share Posted December 15, 2004 w linii prostej też raczej nie będzie leciał bo wszedłby w pas podejścia na Okęcie Quote Link to post Share on other sites
Giersu Posted December 16, 2004 Report Share Posted December 16, 2004 w linii prostej też raczej nie będzie leciał bo wszedłby w pas podejścia na Okęcie Marne szanse na lot po prostej (chyba że będzie naprawdę niewielki ruch na Okęciu), a nadkładać trzeba sporo, bo trasa idzie z Babic prawie idealnie na wschod aż do rzeki i dopiero stamtąd wzdłuż Wisły do Tomic. Kupa drogi. Na średnią prędkość 200 km/h też bym raczej nie liczył ;o) Quote Link to post Share on other sites
Tadeusz Posted December 16, 2004 Author Report Share Posted December 16, 2004 ruszyla strona zlotu www.warrior.pl Quote Link to post Share on other sites
Piasecznik Posted December 17, 2004 Report Share Posted December 17, 2004 Tylko program jakby z październikowej imprezy. Popraw szybko. Quote Link to post Share on other sites
Tadeusz Posted December 17, 2004 Author Report Share Posted December 17, 2004 sie czepiasz :))) pracuje mocno nad tym Quote Link to post Share on other sites
Piasecznik Posted December 17, 2004 Report Share Posted December 17, 2004 Dezinformacja jest gorsza od braku informacji. Jeśli nie masz jeszcze nowego programu, to usuń lub przenieś stary. Quote Link to post Share on other sites
Tadeusz Posted December 17, 2004 Author Report Share Posted December 17, 2004 a kiedy ty ostatnio tam byles juz wszystko nowe i aktualne prosto z grządki na razie nie wiem jak tam wladowac tabelke z 47 chetnymi na zlot Quote Link to post Share on other sites
Guest munlajt Posted December 23, 2004 Report Share Posted December 23, 2004 a jak się można zapisać? Quote Link to post Share on other sites
Tadeusz Posted December 27, 2004 Author Report Share Posted December 27, 2004 na dniach na stronie zlotu ruszy formularz poki co mozna nadsylac zgloszenia na adres: tadeusz@warrior.pl z dopiskiem: "2 zlot asg dane uczestnika" z nastepujacymi danymi: 1.nick/xywka 2.imie 3.nazwisko 4.kontaktowy nr. telefonu (komorka) 5.team 6.adres zameldowania 7.kod pocztowy 8.miejscowość 9.kraj 10.pesel/paszport 11.wiek 12.czy rezerwowac miejsce w hotelu 13.adres e-mail Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts