oneill Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 Witam Chodzi o to cudo: http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=6873 Nie mogłem znaleźć żadnych opinii o tym silniku. Sprawdzałem forum oraz stronę i poza newsem o pokazaniu się w sklepach nic nie było (jeżeli się mylę - przepraszam) Tak więc, czy ktoś już jest posiadaczem tego silnika i może się wypowiedzieć ? Jak wypada on przy eg1000s TM ? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 Wypada tak, że bierz TM. Guarder nigdy nie robił zbyt trwałych silników takze nie ufałbym. Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 Mam Eg1k w P90 i daje radę, am tez Guardera i też świetnie lata. Gdybym miał wybierać, wziął bym TM. Quote Link to post Share on other sites
decigner12 Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Elemenciak Max speed, ciągnie pdi 150 bez wysiłku z rofem 40RPS. Przy lipolku oczywiśćie, TM przy nim mięknie. Ultra torque bierz na mocne sprężyny, bo jest on wolny da ci jakieś 23 RPS max. Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Aktualizacja: Sprawdzałem stan szczotek wczoraj w Guarderze, przy przebiegu około 3k kulek max! Szczotki w połowie zużyte. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Mówiłem Ci keidyś ale kto by mnie tam słuchał... ;-) . Wstaw z czegokolwiek i będzie grać. Quote Link to post Share on other sites
oneill Posted June 2, 2010 Author Report Share Posted June 2, 2010 Ok, dziękuję bardzo za odpowiedzi. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 Tak samo z zębatką silnikową na silnikach Guarderach, duży ROF i zaraz pada. Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 Mówiłem Ci keidyś ale kto by mnie tam słuchał... ;-) . Wstaw z czegokolwiek i będzie grać. Mam od Magnuma szczotki ale nie o to chodzi, chodzi mi głównie o to że niepotrzebnie chwaliłem tak te silniki. Quote Link to post Share on other sites
oneill Posted June 2, 2010 Author Report Share Posted June 2, 2010 Podsumowując Wniosek prosty - brać TM'kę :) Jeszcze raz dzięki Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts