capri Posted May 27, 2005 Report Share Posted May 27, 2005 Jakby ktoś miał ochote looknąć na komorę hop-up MK1 z Capri ASG to zapraszam tu: http://www.asg.com.pl/galeria/kjw_mk1_hu.jpg Link to post Share on other sites
vooyas Posted May 28, 2005 Report Share Posted May 28, 2005 Jakby ktoś miał ochote looknąć na komorę hop-up MK1 z Capri ASG to zapraszam tu: http://www.asg.com.pl/galeria/kjw_mk1_hu.jpg Jakże byłoby pięknie, gdyby owe komory dało się kupić u Was w sklepie na sztuki :) Link to post Share on other sites
capri Posted May 28, 2005 Report Share Posted May 28, 2005 cały czas o to walczymy :) Link to post Share on other sites
wbohun Posted May 28, 2005 Report Share Posted May 28, 2005 czy ktos z was zamawial rugera z machinegun i dostal metalowa komore hopup ,tzn taka jak na zdjeciu z capri?? Link to post Share on other sites
brolly Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 ja mam rugera i go przerobiłem na 700fps zmierzone a predkosc poczatkowa to 234m/s 8O wymieniłem w nim lufe na precyzyjna 6,03 i dłuzsza o 10 cm od orginału i i komora hopup od nowosci jest metalowa jedynie to mozna wszystkie elemety przesmarowac teflonem i cudo o i on ma taka siłe dzieki redgas zadna tanaka jaka znam nie ma ze mna szans potrzebuje tylko dobrego tłumika jeszcze do niej i cichy zabujca gotowy o i mam go 3 miesiace i jak narazie nic sie nie psuje pozdrawiam polecam wszystkim o i najlepsze kulki to kompozytowe 0,33 i znikt nie ma szans Link to post Share on other sites
Piok Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Alez "zabawa" ! pozdro piok p.s. Tanaka to firma, nie replika. Link to post Share on other sites
brolly Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 racja ale kazdy wie o jaka tanake chodzi a jak nie to chodzi o tanaka m700 police Link to post Share on other sites
żylet Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 brolly przez takich jak ty na wszystkich użytkowników MK1 C mają teraz patrzeć jak na czubków? :evil: Weź że się chłopie opanój. ASG to nie konkurs w stylu kto ma większego pta.. :| Ostatnio podpiłąłem na testy CO2 i uwież że te twoje osiągi to jeszcze nic nadzwyczajnego ale zdemontowałem bo nie miałem zamiaru z tego do nikogo strzelać :!: . Sęk w tym żeby z tuningiem szedł w parze zdrowy rozsądek. Ja jestem gotowy na to że jak ktoś wyleci kilka metrów ode mnie to się dam zabić i nie wypalę .....a ty ? :roll: No nie wiem ale jakoś po twoich postach nabrałem wątpliwości :| Link to post Share on other sites
brolly Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 dzieki za rade co2 to bedzie super ja poprostu chce miec jak najmocniejsza snjperke nie strzelam z niej do nikogo z 3 m tylko min z 70m mam mózg i wiem co to jest 700fps i bez problemu dam sie zabic nie raz ktos mnie zdioł z pola i nie płakałem poprostu lubie mine ludzika który dostał odemnie i mnie szuka z kad a ja go z ciagłem ze 150m to jest smak Link to post Share on other sites
Chopin Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Dobra, posty brollyego przegięły pałe, wątek zamknięty, na weekendzie wezmę się za czyszczenie. Jeśli ktokolwiek ma coś na ten temat ważnego do napisania to najpierw do mnie PW, jeśli uznam rewelację za wartą tego to wątek otworzę. Brolly. Kolejność pisania postu: użycie mózgu, użycie mózgu, napisanie posta, użycie mózgu celem weryfikacji napisanego tekstu pod kątem tego co miał nieść w swojej treści, użycie worda celem sprawdzenia ortografii (a nie pisanie "zabujca") potem wysłanie posta. Prosze stosuj się do tej kolejności... Pozdrawiam Chopin [EDIT]: dla ścisłości: po wyczyszczeniu wątek otworzę, spokojnie :) Link to post Share on other sites
Recommended Posts