MetalBoy Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 (edited) Witam. Ostatnimi czasy spodobał mi się właśnie ten karabin. Moje pytanie brzmi, czy jest już jakiś dobry AEG tego oto karabinku? A jak tak to gdzie i za ile? Pozdrawiam. Edited June 15, 2010 by MetalBoy Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 SRC robiło, ale czy to była dobra replika... Quote Link to post Share on other sites
Aliant Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 (edited) Ostatnimi czasy spodobał mi się właśnie ten karabin. Moje pytanie brzmi, czy jest już jakiś dobry AEG tego oto karabinku? A jak tak to gdzie i za ile? Kiedyś były, ale nieprędko wrócą na nasz rynek (jeśli w ogóle) - bardzo mała popularność. Będziesz musiał sprowadzić zza granicy. Edited June 15, 2010 by Aliant Quote Link to post Share on other sites
xenon500 Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Firmy SRC, moim zdaniem dobra replika, widziałem co potrafi i jest nawet nawet. Wygląd nietypowy ale to wg mnie zaleta. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts