Ray Posted November 26, 2004 Report Share Posted November 26, 2004 Zastanawiam sie nad kupnem nowego, polskiego munduru z ripstopu i bardzo cenne bylyby komentarze dotyczace tego sprzetu, mile widziane opinie posiadaczy tego munduru. thx z gory Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted November 26, 2004 Report Share Posted November 26, 2004 Po pierwsze to nie ripstop, a snajper :wink: czyli polski odpowiednik tej tkaniny produkowany przez firmę FASTY Quote Link to post Share on other sites
Ray Posted November 27, 2004 Author Report Share Posted November 27, 2004 Mozliwe, widocznie zle strony czytam 8) . W kazdym razie- czy polski 'snajper' odbiega jakosciowo od amerykanskiego ripstopu? Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted November 27, 2004 Report Share Posted November 27, 2004 Mozliwe, widocznie zle strony czytam 8) . W kazdym razie- czy polski 'snajper' odbiega jakosciowo od amerykanskiego ripstopu? Snajper - Ripstop, z grubsza to to samo :wink: Dorwij na PW ORKAN_Wilka, on ma snajpera i go używa Quote Link to post Share on other sites
Glauberyt Posted November 28, 2004 Report Share Posted November 28, 2004 Czy gdzieś w necie można kupić mundur z materiału 'snajper' :?: Albo zdjęcia choć zobaczyć :?: Quote Link to post Share on other sites
Styp Posted November 28, 2004 Report Share Posted November 28, 2004 Tu jest jeden http://www.allegro.pl/show_item.php?item=35669355 Quote Link to post Share on other sites
cahir Posted November 28, 2004 Report Share Posted November 28, 2004 Na allegro czasem sie pojawiaja ale zawsze w malych rozmiarach. Na wzrost wiekszy niz 180 nigdy takiego munduru nie widzialem a codziennie odwiedzam allegro od dwoch lat. Quote Link to post Share on other sites
Ventilatorr Posted November 29, 2004 Report Share Posted November 29, 2004 Ja mam snajpera w pustynnej panterze. Mam takze ripstop BDU, i IMHO nasz jest lepszy. Zarowno material, jak i kroj. Polecam. Pozdrawiam v. Quote Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted November 29, 2004 Report Share Posted November 29, 2004 Na allegro czasem sie pojawiaja ale zawsze w malych rozmiarach. Na wzrost wiekszy niz 180 nigdy takiego munduru nie widzialem a codziennie odwiedzam allegro od dwoch lat. To słabo pilnujesz. W lipcu wystawiłem cały komplet + buty i beret ;] a sprzedałęm to (sam mundur) w demobilu za 130,- Rozmiar na kawał duzego is szerokiego goscia. Uprzedzam pytanie: Nie nie mam już i miec nei bede. :wink: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts