Bart_Forrester Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Czy ktoś posiada bluzę lub spodnie? Jeśli tak, proszę o podanie rzeczywistych rozmiarów. Potrzebuję Marpata, który wejdzie na klatę 125cm. Nie sugeruję się tym, http://gunsmokearmyshop.pl/size/usmc%20sizes%20chart.jpg, bo S jest na mnie idealne, choć wg rozmiarówki powinno być o cal za małe. Quote Link to post Share on other sites
Frontal Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 Spodnie [XL/L]: Talia: 39-43 Cale Nogawka: 29-32 Cale Bluza [L/L] Wzrost 71-75 Cale Klata 41-45 Cale Wymiary spisane z metek. Co do spodni to są ogromne. Szczególnie nogawki szerokie. Mam wrażenie że w nich tonę. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted July 17, 2010 Author Report Share Posted July 17, 2010 ja mam te wszystkie wymiary... Chodzi mi o to, jakie one są NAPRAWDĘ. Ja noszę S. Wg tabeli ma 93cm. Ja mam w klacie 97 i jest jeszcze luz. Na płasko ma 100cm. Dlatego pytam Was, ile one mają naprawdę, tzn po rozłożeniu na płasko i zmierzeniu miarką. Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 O ile pamiętam to są rozmiary użytkownika a nie bluzy/spodni. Tzn. uwzględniony jest zapas np. na polarek. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted July 17, 2010 Author Report Share Posted July 17, 2010 Czyli XL na 125 będzie odpowiednia? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted July 19, 2010 Author Report Share Posted July 19, 2010 Nie chcę zakładać nowego tematu: Czy da się odpruć rzepy z kieszeni na ACU? Czy kieszeń jest jakby "z nich zrobiona"? Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 Zawsze rzep możesz "zakleić" innym rzepem i wtedy nie będzie Ci już się ona zamykać. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted July 20, 2010 Author Report Share Posted July 20, 2010 chodzi mi o te rzeczy na kieszeni, nie zamykające ją. Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Da się, ale wiedz, że razem z rzepem z klapy kieszeni pozbędziesz się też znacznika widocznego w podczerwieni, a w przypadku samej kieszeni będziesz musiał zostawić fragment miękkiego rzepa by móc nadal zamykać kieszeń. Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 A w czym przeszkadzają Tobie rzepy na kieszeni? :-F Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted July 20, 2010 Author Report Share Posted July 20, 2010 Mnie w niczym, ojciec lubi marpaty, chce też w tym biegać, ale rzepy mu nie pasują. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts