blackest Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Witam, od kilku godzin jestem posiadaczem takiego cuda. W chwili obecnej testuję pojemnik, i wychodzi, że mogę nabić nim góra dwa magazynki do Colta WE 1911 MEU (prawie nabić, jeden mag koło 13 strzałów, drugi koło 17), i na tym koniec. Powiem szczerze, że mam mieszane uczucia. Od VFC oczekiwałbym czegoś więcej. Dwa magi to mało, poza tym z zaworu którym pojemniczek napełniałem, słyszę syk jakby ulatniającego się gazu. Poważniejsze testy (niż te przeprowadzane w kocyki dla wytłumienia odgłosu strzelającej repliki) będę prawdopodobnie przeprowadzał w niedzielę. Link do pojemniczka: KLIK_ME Pytanie moje jest takie: Czy ktoś z szanownych forumowiczów miał przyjemność z opisywanym pojemnikiem na gaz ? Czy mógłby się taki forumowicz wypowiedzieć i ocenić produkt ? Pozdrawiam :) Quote Link to post Share on other sites
kusiol Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Hej, ja również jestem nieszczęśliwym posiadaczem tegoż pojemnika. Niestety podobnie jak u Ciebie, cały czas słychać syk uciekającego gazu. Co do nabicia ilości magów nie sprawdziłem jeszcze. Ale nie jest to za szczęśliwy zakup z mojej strony... :roll: Całe szczeście, że replika boczna jest z rzadka używana w terenie. Ale sprawdze teraz w niedzielę co toto jest warte... Quote Link to post Share on other sites
Koszyk Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Działa, nie działa, kto by się martwił, najważniejszy jest lans. Ładowanie z normalnej butli jest już przecież niemodne. Quote Link to post Share on other sites
blackest Posted July 24, 2010 Author Report Share Posted July 24, 2010 Działa, nie działa, kto by się martwił, najważniejszy jest lans. Ładowanie z normalnej butli jest już przecież niemodne. Lans lansem, ale funkcjonalność idzie swoją drogą. Wydać 177 zeta (łącznie z przesyłką) na coś co jest w stanie napełnić dwa magi, już dawno lansem nie jest. Niestety podobnie jak u Ciebie, cały czas słychać syk uciekającego gazu. Też to mam. W dodatku zawór w magu też syczał jakby gazem... co już mi się nie podobało. Ogólnie pomysł jest świetny, ale wykonanie leży i kwiczy. Quote Link to post Share on other sites
slepy Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Ja bym to próbował na Waszym miejscu oddać. Produkt jest ewidentnie niesprawny, skoro przepuszcza gaz. Quote Link to post Share on other sites
Przemo02 Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Czy ktoś miał do czynienia z tym pojemnikiem ostatnim czasem ?? Może już się poprawiła jakość wykonania tego cuda . Pytam się ponieważ też zastanawiam się nad zakupem tego pojemnika na green gas ;) Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 NIe ma najmniejszego sensu ten produkt... Po napełnieniu starcza na 2 magazynki do klamki. :bialaflaga: Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 No a na ile miał by wystarczyć patrząc na wielkość? Zawsze można nosić ze sobą litrową butlę... albo dokupić więcej magazynków. Quote Link to post Share on other sites
rogal138 Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 Jest alternatywa: http://www.asg.com.pl/Zbiornik_na_gaz_Airsoft_Innovations,p,5174.php GasCan od AI, wg producenta da sie załadować z niego 12 magów do 1911 TM'a lub 5 do Hi-capy co jest już rozsądniejszym wynikiem Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts