Trykulec Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Witam. Otóż nabyłem berettę m9 fullmetal kjw, niestety bez zaczepu na smycz. Wolę nie ryzykować zgubieniem gnata i zawsze nosić go ze smyczą. I tutaj rodzi się pytanie, czy mogę w tym miejscu (otoczone czerwoną pętelką): wywiercić dziurkę i wkręcić zaczep jakiś? Zapewne jest to dociążenie rękojeści, ale wolę się upewnić czy można bez zniszczenia repliki coś kombinować. Dziękuję :) Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 wklej tutaj rozkładówkę (skana lub zdjęcie) to Ci powiemy... ale sądzę że jeśli zerkniesz w papiery to sam stwierdzisz. Quote Link to post Share on other sites
Trykulec Posted July 29, 2010 Author Report Share Posted July 29, 2010 rzecz w tym, że papierów nie mam Quote Link to post Share on other sites
Koszyk Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 IMO tam nic nie ma, bo co mogloby byc? Quote Link to post Share on other sites
Trykulec Posted July 30, 2010 Author Report Share Posted July 30, 2010 Dlatego piszę temat, by się upewnić.. zatem jakaś konkretna odpowiedź? Mogę czy nie mogę ;P Quote Link to post Share on other sites
Nerpa Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 http://s78.photobucket.com/albums/j100/cqr...ns/8b50ac2c.jpg ;* Quote Link to post Share on other sites
Trykulec Posted July 30, 2010 Author Report Share Posted July 30, 2010 dziekuję :) Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Problem w tym, że ciężko ten zaczep dostać w Polsce. Przynajmniej ja go w żadnym sklepie nie widziałem a też przez jakiś czas szukałem. Można ewentualnie sprowadzić z Evike.com: http://www.airsoftpost.com/product_info.ph...oducts_id=30495 Mimo wszystko, jak Ci się uda go znaleźć gdzieś w polskim sklepie, to się pochwal :) Quote Link to post Share on other sites
Trykulec Posted July 30, 2010 Author Report Share Posted July 30, 2010 ja mam inny plan. Wywiercę 2 dziurki, jakoś tam je w środku nagwintuję, by poxipol miał się do czego przyczepić, wsadzę pól ogniwa od łańcucha lub po prostu wygnę gwoździka w półkole i wsadzę w dziurki zalane poxipolem :) Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 I zgubisz klamkę. Proponował bym zrobic poziomy otwór (z prawej na lewą stronę chwytu) i w ten sposób zamocować kółko jakieś. Koszyk, co mogło by tam być? Np sprężyna kurkowa wraz z jej gniazdem którego uszkodzenie tak poważne jak wiercenie w nim dziury gwarantuje nam awarię gnata. Quote Link to post Share on other sites
Trykulec Posted July 30, 2010 Author Report Share Posted July 30, 2010 Dobra, spiłuję troche tą zaślepkę, wywiercę dziurkę w tylnej, dolej części rękojeści, wsadzę zaślepkę i włożę kółeczko :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts