Kobra ASG Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Oczywiście był remis w początkowej fazie z przewagą Talibów ale końcowy szturm się nie udał .Oczywiście dwa obozy spisały się znakomicie :icon_biggrin: Jednakże byłem wielkiego podziwu dla talibów którzy pokazali ducha walki i determinacji .Mieliśmy okazję poczuć na własnej skórze, jak żołnierze Amerykańscy wchodząc do obcego kraju musieli sobie radzić .Pogoda ,piach wróg na każdym kroku .Była to namiastka tego z czym sobie muszą radzić wojska Koalicji w Awganistanie.Chciałbym podziękować wszystkim uczestnikom za przybycie na tą imprezę .Mam nadzieję że mi wybaczycie za małe nie dociągnięcia które wynikły w trakcie imprezy za które przepraszam .Mam nadzieje że ciąg dalszy nastąpi tego zlotu(dalsze perypetie Awgańsko-Koalicyjne ).Planuję to gdzieś w okolicach Maja Czerwca 2011r. kiedy będzie trochę cieplej .Jednak pogoda którą mieliśmy była w dużym stopniu przypominającą z Awganistanu. Ten Zlot był zorganizowany prze zemnie pierwszy raz ale myślę że z pomocą waszą następne Zloty będą coraz lepsze .Dziękuje także Lopezowi za wkład włożony w informowanie was o wszelkich planach dotyczących Zlotu i jeszcze raz dziękuję wam wszystkim za przybycie.Pozdrawiam WiLLiams !!! :icon_biggrin: Link to post Share on other sites
Majk3l_88 Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Lopezie chciałbym zaznaczyć, że z tym zdobyciem naszej i waszej bazy to było nie dociągnięte. Otóż zdobyliśmy wasz bunkier z flagą, maszt złamaliśmy i już mieliśmy z nią uciekać lecz ktoś nadał komunikat, że mamy zostać. Tak naprawdę w rozkazach nikt nam nie podał czy mamy utrzymać bunkier z flagą czy z nią uciec. P.S. następnym razem lepiej mnie przeszukaj ;> Link to post Share on other sites
anu81s Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 (edited) to i ja wrzucę zdjęcia http://picasaweb.google.pl/112061196576076865387/22_23_10_pustynne_wzgorze?authkey=Gv1sRgCPyIkvLtpdySwQE# Edited October 25, 2010 by anu81s Link to post Share on other sites
mikunda Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Ja dodam za to, że most został pod władzą US, o 6:00 rano gdy wyruszyliśmy na poszukiwanie pilotów (niestety znaleźliśmy tylko śmigłowiec, a ja "rozminowałem" kocyk leżący obok "wraku") bez problemu przechodziliśmy przy moście i nie było tam nikogo z przeciwników. Link to post Share on other sites
Cn Rudy Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 A czy to ważne kto wygrał ? Zwycięzcą jest ten kto się dobrze bawił i nie żałuje przyjazdu. AMEN :maniak_OK: Link to post Share on other sites
lopez Posted October 25, 2010 Author Report Share Posted October 25, 2010 Mikuś, ale kilka godzin po rozpoczęciu, dostałem informacje od Williamsa, że most został zdobyty przez Bojówkę, a naszym zadaniem było go zabezpieczyć, a nikt z USesów go nie pilnował xC Daliśmy tam ciała, były miny a nie działały, no trudno :P Link to post Share on other sites
juha Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Nie działa filmik w zdjęciach, jeśli mógłbyś to popraw albo wrzuć gdzieś indziej ;] z góry dzięki. Link to post Share on other sites
keber Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 (edited) Dzięki wszystkim za zabawę. Fajnie jak na 2 edycję każdy przywiezie strój araba i kozy :D Więcej haszu (miałem ponad 100 tysięcy a araby mnie na 5 dolców zrolować chciały ) bo nic nie załatwiłem :D Wioska którą można by podpalić rano :D a i jak ktos ma fotki to dawajcie :D Edited October 25, 2010 by keber Link to post Share on other sites
Muramu Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 http://www.fileserve.com/file/PeUJXME filmik :) Link to post Share on other sites
Varn Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Hah, padłem oglądając to! :hahaha: . Zamiast 'No English' to 'No USA' ;d Link to post Share on other sites
Gregor13 Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 Kurcze jakbym wiedział, że macie tam taki ładny pliczek forsy to sam bym się przebieg z detonatorem na górę! :D Impreza super, wspaniała atmosfera, ciekawi ludzie i klimat. Czekam na kolejną edycję! Link to post Share on other sites
Recommended Posts