Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

a możesz polecić jakiegoś shotguna???

w tym sklepie co podałem linki nie zamierzam już kupować bo ostatnio zapas kulek na przyszły rok szedł prawie miesiąc czasu (linki dałem tylko ze względu na modele jakie tam znalazłem )

wezmę chyba tego benelli M3 bo właśnie sprzedałem swoją 1 ochronę oczu (maskę) za 50zł i będzie kasa :maniak_usmiech:

jedyna wada według mnie tego shotguna to to że nie da sie strzelić pojedynczym strzałem...

Edited by seba1b

To czym będziesz osłaniał oczy?? :zastanawia:

kupiłem ostatnio okularki firmy bolle

kurde miałem brać tego shotguna z komisu ale koleś chyba coś kręci bo niby nie daje gwarancji na żaden z magazynków... a chce prawie tyle co za nową replike więc mu raczej podziękuje i poszukam dalej

Seba jakbyś poczytał troszkę forum to byś wiedział że w tej chwili trafienie polecanej na forum strzelby graniczy z cudem. Większość replik sprężynowych pompek które są na rynku to drugi lub trzeci sort. Nima i już bo Chińczycy przestali produkować lub eksportować.

A że zrezygnowałeś z tej benelki to się ucieszyłem bo sobie ją łyknę :biggrin:

No i co syf z wsypowym magazynkiem, co ty byś nie powiedział ten shotgun jest najlepsze za te 35 zł nigdzie nie dostaniesz takiego !

Powinien i tym i tym musiałbyś poszukać na forum albo na google

kolega ma tego shotguna. Strzela całkiem spoko

ps. wracając do airsoft extreme.pl wiem że to syf, linki podawałem tylko dla pokazania replik...