mk29 Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 SDS Molle II FLC - - kieszeń na granaty - snickersy taktyczne - kieszeń na radio - butelka z kulkami lub Hi-capa 5.1 - kieszeń na 100rd SAW - Pudełko od wiley'ów - waistpack - kurtka Gore - ładownica na magi od M16 - i tu dziwnie - magazynki do M16.... Link to post Share on other sites
Dobermann Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 W moim Pattern 83 siedzi sobie: -6x low cap do eMki -speedloader -kulki -czerwona szmata -anti-fog -farba maskująca -berotec, -na dłuszych wypadach cofecorn forte -turystyczny pojemnik camelbak z "oczojebną" niebieską rurką :ok: -czasem kanapki bojowo-zaczepne -lighstick'i -radio (jak mi kumpel pożyczy :P) -notes (jak scenario wymaga) -długopis (jw.) I cały czas zostaje kupa miejsca uzywanego np. jako drop bag na magazynki czy ładownica na "C4" jeśli scenario uwzgędnia. Link to post Share on other sites
Hoplita Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Blackhawk Omega EOD w samej kamizelce: - 2x mag MP5 - multi tool + zestaw imbusów - camelback - apteczka Janysport (na plecach) - radio (na pelcach) - repelent - w kieszeniach "różne różności" (farby mask, kominiarki, ósemka, victorinox, kulki, latarke) - racja MRE - flashbang (na plecach) a na pasie: - dump bag - kabura z kajdankami - ladownica na flashbang (czesciej mam w niej magazynek do Glock) panel udowy - 3x mag MP5 - 2x mag Glock - 3x światło chemiczne kabura - Glock 17 + latarka M3 (KA) sporadycznie zamiast panelu udowego nosze torbe udowa (wtedy pcham tam wszystko) Link to post Share on other sites
Palmz Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 -Glock -Radiostacje -Czerwoną szmatkę -Taśmę do znaczenia drużyny -Magazynek Hi cap do Kałacha -Kulki -Żarło -Piciu I mam jeszcze sporo wolnego miejsca :F Link to post Share on other sites
jackobi Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 Sie kamizelka zmienila to i przenoszony sprzet sie zmienil :) W kamizelce od UTG: -Beretta m9 w kaburze -magi do mp5 -bandaz -speedloader -do pasa od kamizelki przypieta ladownica udowa do mp5 -na plecach camelbak Link to post Share on other sites
Recommended Posts