Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Co, gdzie i za ile?

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...

Dawno w specu nie byłem...oj dawno.Wchodzę, a tu nagle...nowa obsługa. Orientuje się ktoś może jak u nich ze zdolnościami manualnymi(czyt. grzebanie w gb), bo kolega chce kupić replikę i poddać ją kilku modyfikacją. Nie wiem, czy mu polecać, czy odradzać bo pamiętam, że w specu to różnie bywało z tego typu usługami.

• 1 month later...

Powiem ci, że skąpstwo nie popłaca i ten, kto próbuje na siłę oszczędzać - dwa razy traci.

Lepiej już poświęcić te dwa piwa na zestaw dobrych podkładek, niż czarować z jakimiś eksperymentami. Pokombinujesz, popsujesz, wydasz sporo kasy, a finalnie i tak kupisz to, na co szkoda ci było pieniędzy.;p Ja rozumiem, że można kupować osobno kable, konektorki, koszulki termokurczliwe i resztę stuffu, żeby dosztukować elektrykę do repliki. Cena takie zestawu DIY wynosi około 10-15 PLN, podczas gdy okablowanie "dedykowane" to koszt wyższy o rząd wielkości.

No, ale ja cię proszę - kiedy masz do wyboru przedmiot kosztujący 5 PLN, który będzie działał nie wiadomo jak, a przedmiot kosztujący 10 PLN, o którym wiesz, że będzie śmigać wyśmienicie, to o czym my tu mówimy?;p

Znaczy, zrobisz jak chcesz, ale najpierw zadaj sobie pytanie, czy gra warta jest świeczki i możliwego uszkodzenia repliki.

ktoś sie orientuje czy dostane gdzies w poznaniu polary helikona patriot.? ;>

Stary Browar (nowa część) - Militaria.pl

Też kupiłem ten polar, właśnie tam.

Później zakupiłem tam również bieliznę termoaktywną całoroczną, firmy SPAIO - bardzo udany zakup.

Nie jest to sklep typowo Airsoftowy. Jest tam trochę sprzętu myśliwskiego, paintballowego, airsoftowego i innego.

Jak dla mnie fajny sklepik, tylko przymierzalnia mogłaby być większa :icon_biggrin:

Edited by Marnus

No, ale ja cię proszę - kiedy masz do wyboru przedmiot kosztujący 5 PLN, który będzie działał nie wiadomo jak, a przedmiot kosztujący 10 PLN, o którym wiesz, że będzie śmigać wyśmienicie, to o czym my tu mówimy?;p

Znaczy, zrobisz jak chcesz, ale najpierw zadaj sobie pytanie, czy gra warta jest świeczki i możliwego uszkodzenia repliki.

To tylko glupie podkładki ^_^ 5 zł za 10 podkładek no sadze ze predzej 50 groszy albo i mniej :). No nic bedzie okazja to sie zobaczy.