Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Co, gdzie i za ile?

Recommended Posts

• Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...

jeśli by się tam znalazły chociażby repliki Boyi czy JG to przecież niezła konkurencja bo tam po hurtowych cenach sprzedają :p

Mają:

G36c z JG

Emki z (chyba) DBoy

Kilka gazówek i springów(Bertetka, 1911, Klocek 17)

Chińska wersja VSRki

Jakaś drobnica.

• 4 weeks later...

a jakie ceny?

...Aż się przejechałem do Selgrosa.

I tak:

G36c od JG - 478zł...

Colt C1911A1 (gaziak) od WE - 441zł

Beretta 92 (gaziak) od WE - 380zł

Bar 10g od JG (sprężynówka) - 576zł

Oprócz tego widziałem też mp5 (od Cymy raczej), kałaszek (też chyba Cymka) - ale ceny nie było, oraz kilka M4ek - ale na ceny i producenta nie spoglądałem.

Akcesoria:

Hi-cap do G36 prod JG - 34zł

Hi-cap do m16/m4 od DBoys - 43zł

Szybkoładowarka - 15zł

Ze szpeju mają jakieś noname mundury (głównie WZ) za jakieś zupełnie już chore pieniądze ( w stylu 150zł za spodnie niewiadomej jakości...)

chest rigg GFC - 86zł

Pas nośny jednopunktowy GFC - 49zł

Pas nośny trzypunktowy GFC - 27zł

Akumulatory (z tego co spojrzałem, to głównie Firefox)

8,4V 1500mah - 78zł

9,6V 1500mah - 92zł

kulki Gunfire 0,25 (których nie było, ale podobno w poniedziałek już będą...) za 30,63zł za 3500sztuk.

Oprócz tego mają też inne cuda, ale już zwyczajnie nie chciało mi się tego przeglądać, bo czułem się lekko zawiedziony ;)

Podsumowując - dupy nie urywają te "hurtowe" ceny, ale warto śledzić, może co jakiś czas znajdzie się tam coś ciekawego.

Pozdrawiam

Afrati

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Ze szpeju mają jakieś noname mundury (głównie WZ) za jakieś zupełnie już chore pieniądze ( w stylu 150zł za spodnie niewiadomej jakości...)

Jeśli ktoś kojarzy mundury FST, to szyła je właśnie ta firma. Jest to krój wzorowany na produkcie miwo z kilkoma udogodnieniami. Co do materiału to się nie wypowiem bo zwyczajnie nie wiem. My wzięliśmy z lekkiego ripstopu natomiast ten w selu jest dużo grubszy. Jeśli chodzi o same "przeszycia" jakość nicni itd to wszystko było OK. Zamki dobrej jakości, rzepy również. Cena natomiast, no cóż....

• 1 month later...

Repliki stricte do replik kupisz tylko w Specu. Możesz próbować pogadać w różnych sklepach modelarskich, czy mają o takich napięciach i pojemnościach, jakie stosujemy, ewentualnie w różnych elektronicznych (Rybaki/Kwiatowa), czy czegoś ci nie polutują, ale to już jest kombinatoryka.

• 3 weeks later...

a obsługa zapytana o produkcje nie potrafiła odpowiedzieć. Sorry ale skoro ktoś to sprzedaje to powinien się choć troche znać na tym!! Nie wymagam od sprzedawcy by był indywidualnym doradcą klienta, wystarczy że wie co sprzedaje... Zdecydowanie wole iść do speca!! Pomimo cen, które nie są już tak duże masz ogarniętych ludzi, którzy wiedzą co to asg!!

• 2 months later...
  • 2 weeks later...

Wie ktoś gdzie można kupić baterie do repliki ? Chodzi mi o sklepy inne nic specshop w poznaniu

Kilka baterii kupiłem już w modelmotor.pl, towar można odbierać osobiście (przed zakupem dobrze jest zadzwonić i zapytać czy wszystko jest na stanie).

Ja mam takie baterie: http://www.modelmotor.pl/category/akumulatory-li-po-pakiety-repliki-asg obie od chyba ponad 2 lat działają bez zarzutu (strzelam raczej rzadko - może raz na miesiąc).