pavianek Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Ja kupilem w czwartek kulki i olejek :D Jeszcze w ten sam dzien przyslali mi meila i na stronce takze zostalem poinformowany, ze moj status sie zmienil i paczka juz jest w trakcie realizacji, na 2 dzien znowu zmienili status na wyslany (oczywiscie rowiez dostalem emila) a potem juz byla sobota i myslalem eeee napewno dopiero w pondz jak zawsze przyjdzie a tu zonk :D w sobote klupie facio i przynosi to co chcialem :) Takze ja narazie sie nie rozczarowalem i moge dac + sik;) za szybka dostawe ( 3 dni niecale) i darmowa przesylke. Quote Link to post Share on other sites
ADK00 Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 a ja nie polecam tego sklepu zamówiłem 28 kwietnia kulki i gaz dostałem maila ze wyśla jutro no to super, ale 2 dni puźniej widze u nich w sklepie informacje ze dostawa bedzie 5 maja no im pisze maila z rózynymi pytaniami czy moja paczka juz została wysłana ale niestety bez odpowiedzi gdy juz miałęm zamawiac z innego sklepu dostałem maila ze wysłali dzisiaj no to ok i znowu po 3 dniach kolejny mail ze wysłali dzisiaj no to kur... coś mi tu nie gra dobra był piątek wiec postanowiłem juz poczekac 3 dni i zamówić gdzies indziej i dopiero wieczorem paczka przyszła 2 tygodnie czekałem na tą paczkę szczerze nie polecam tego sklepu lepiej zamówić gdzieś indziej gdzie obsługa nie oszukuje tak Quote Link to post Share on other sites
kamciocz Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 Ja kupuje w tym sklepie tylko kulki !! Raz zamówiłem Berette M92F (spring) czarną na samym początku mojej kariery i otzrymałem ale Berette M92f (spring) srebrną, która skrzypiała, był lekka i nie miała gwarancji :evil: :evil: :evil: Quote Link to post Share on other sites
kapitanbubel Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 Polecam ten sklep mój kolega tam kupywał i wszystko poszło dobrze Quote Link to post Share on other sites
mczesiu Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Kupiłem kulki 0.2 i 0.25, wszystko szybko i sprawnie. A jako 1000 klijent w tym roku dostałem Gratisy: - Ładowarkę :roll: - Świece dymną :| - 900 kulek w granacie :twisted: - Pastę maskującą 8) A zamist tego, mogli rzucić jakąś krutką sprezyne za 60 zł :mrgreen: Ale mimo to lepszy rydz jak nic:) Sklep POLECAM :) Quote Link to post Share on other sites
dominiq Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 Na wmasg.pl widać reklame 0,25 kulki goldfire 29zł , a gdy jestem na stronie sklepu, dział kulki to takich kulek nie ma ... Reklama kłamie :| Quote Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 Na wmasg.pl widać reklame 0,25 kulki goldfire 29zł , a gdy jestem na stronie sklepu, dział kulki to takich kulek nie ma ... Reklama kłamie :| Postaram sie to jak najszybciej wyjaśnić. Quote Link to post Share on other sites
bonzaj Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 Ja tez bardzo sobie chwale ten sklep. Paczka dostarczona szybko, przesylka za darmo oczywiscie. Z kontaktem nie bylo zadnych problemow. Polecam :D Quote Link to post Share on other sites
dominiq Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 a jak to jest z tą darmową przesyłką? Wpłacasz na ich konto kase a oni za darmo wyślą? Quote Link to post Share on other sites
MOLOCH Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Witam mam takie pytanie czy w tym sklepie wysylka za free tyczy sie tylko kulek goold fire czy pozostalych tez?? Quote Link to post Share on other sites
bonzaj Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 dotyczy przesylki nie kulek gold frajer. mozesz zamowic co ci sie podoba. Quote Link to post Share on other sites
rudy1988 Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 Zamówiłem z tego sklepu 3 paczki kulek 0.33 w srode zaznaczyłem w mailu ze bardzo mi sa potrzebne i jesli da rade zeby wysłali je tak abym dostał w piatek ..nie dostałem mam nadzieje ze przyjda dzis w sobote ... Quote Link to post Share on other sites
gertan Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 Zamówiłem ostatnio kulki i gaz. Wysyłka trwała dłuugo, ale najprawdopodobniej to wina poczty. Ogólnie do towaru nie mam zarzutów. Quote Link to post Share on other sites
_domino Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 a jak to jest z tą darmową przesyłką? Wpłacasz na ich konto kase a oni za darmo wyślą? Trzeba za min. 30 zl kupic. Ja kupilem dwie paczki kulek 0,33 g i paczka przyszla bez zarzutow. Szkoda, ze mi nie odpisali potem na pytania o metalowego hop-upa i kilka innych ale pewnie niedlugo znowu zamowie kulki - ruger ma apetyt :) Quote Link to post Share on other sites
norek1989 Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Wszedłem sobie dzisiaj na snajpera i szok. 8O http://snajperasg.pl/product_info.php/prod...52d2f7c41d9789e Zastanawiam sie co jest warta ta snajperka :?: :?: Starsi bracia, czy ktoś wie coś nie coś o tej bajce :idea: Quote Link to post Share on other sites
gosiek Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Hmm.. ta reklama na WMASG tego sklepu jest przesadzona i przestarzała: 1-przesyłka wcale darmowa już nie jest (przynajmniej tak mają napisane w inf o wysyłce) 2-kulki 0.25g nie kosztują 28zl tylko 34zl Quote Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Reklame zawieszamy do wyjaśnienia. Pozdrawiam Cappuccio Quote Link to post Share on other sites
GoorkA Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 zamówienie w piątek, dziś (poniedziałek) paczka jest u mnie. wszystko w porządku Quote Link to post Share on other sites
worbmaz Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Ja złożyłem zamówienie w czwartek i dalej czekam. Quote Link to post Share on other sites
Kilson Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Co do tego sklepu... Zamowiliśmy z kolegą 2 lunety Tasco 4x20 i paczke kulek, ale jak zobaczylem jaka ta luneta jest na prawde, to od razu odeslalem do sklepu z odpowiednim opisem, numerem konta na ktory chcialem zwrot pieniedzy, mailem i nr telefonu. Po ok 3 tygodniach zdziwiony ze pieniedzy wciaz nie ma napisalem do sklepu, i dostalem odpowiedz ze nie dostane zwrotu pieniedzy dopuki nie przysle paragonu. Problem w tym ze w paczce z lunetami nie bylo paragonu :/ (swoja droga w kodeksie cywilnym chyba przepis pozwalajacy zwrocic towar zakupiony przez internet bez paragonu). Sprzedawca zaproponował wysłanie w zamian innego produktu w tej samej cenie, a ze nie chcialem juz sie spierac to zgodzilem sie. Zapytałem sie ile musial bym doplacic do kulek EXCELA 1500szt. - były chyba o 2 zł drozsze. Dostałem odpowiedz, że pakowane po 500 mogą pójsc jako list polecony a nie paczka i nie bede musial doplacac juz za przesylke. I faktycznie, przyszly, tylko 2 a nie 3 paczki i to jeszcze nie na adres ktory podawalem 2 czy 3 razy, tylko na adres kolegi. Podsumowujac, nie dosc, ze puki sam sie nie upomnialem o swoje to nie dostalem zadnej odpowiedzi, nie dostalem zwrotu pieniedzy, to jeszcze na koniec sprzedajacy nie do konca wywiazal sie ze zobowiazan. Nie mam juz sie zamiaru dochodzic o pare groszy, ale jesli nie jestescie pewni towaru ktory zamawiacie, to lepiej uważac, bo ze zwrotami moze byc problem. Quote Link to post Share on other sites
Tytan Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Zamówilem w niedziele wieczorem w tym sklepie ak47 cyma.. na stronce wyczytałęm ze relizacja zamówienia trwa max 72 godziny w dni robocze. Pomyslalem że będe mial nowy sprzęcik na czwartkowe asg, ale w srode paczki nie dostalem mimo to ze minęły owe 72 godziny w dni robocze. Dzis jest piątek i nadal nie mam kalaszka. Mimo to ze w mailu zapewniano mnie ze dojdzie on do mnie w najblizszy dzien roboczy po bozym ciele. Dzis jest ten dzien(piątek) a ja nadal nie otrzymałem paczki. Więc jesli zalezy Wam na szybkim otrzymaniu zamówionego towaru nie powinniscie kupowac w tym sklepie Quote Link to post Share on other sites
Gladius Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 ja mam identyko problem. JA zamówiłem se sigsauera z olejkiem silikonowym i kulkami. Czekam od poniedziałku a stan w realizacji sie nie zmienia. W końcu zrezygnuje i kupie używane mp5 sd3 z firmy UHC. NIE KUPUJCIE TUTAJ Quote Link to post Share on other sites
worbmaz Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Zamówilem w niedziele wieczorem w tym sklepie ak47 cyma..na stronce wyczytałęm ze relizacja zamówienia trwa max 72 godziny w dni robocze. Pomyslalem że będe mial nowy sprzęcik na czwartkowe asg' date=' ale w srode paczki nie dostalem mimo to ze minęły owe 72 godziny w dni robocze. Dzis jest piątek i nadal nie mam kalaszka. Mimo to ze w mailu zapewniano mnie ze dojdzie on do mnie w najblizszy dzien roboczy po bozym ciele. Dzis jest ten dzien(piątek) a ja nadal nie otrzymałem paczki. Więc jesli zalezy Wam na szybkim otrzymaniu zamówionego towaru nie powinniscie kupowac w tym sklepie[/quote'] Nie jesteś sam, ja zamówiłem w czwartek. Dostałem podobnego maila, dziś czekałem cały dzień na moje AK-47, ale niestety paczki nie dostałem. Potwierdzam, szybka realizacja zamówień nie jest mocna stroną tego sklepu. Quote Link to post Share on other sites
Enderhawk Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 z kumplami zamówiliśmy w czwartek tydzień temu (8 czerwca) kulki.. parenaście tysiecy nie doszło do dziś :< Quote Link to post Share on other sites
zopka Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Ja mam identyczną sytuację, z kumplami zamówiliśmy kulek za 160 zł a przedplata na konto poszla juz 2 tygodnie temu. Do dziś amunicji niema :evil: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts