czarek112 Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Solidna 400-500fps Link to post Share on other sites
Ray~ Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/37838-snajper-za-xxx-z/ Poczytaj forum. Link to post Share on other sites
kornelm Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Kup warriora wella i sprzedaj po tym miesiącu, gdy już ci się znudzi ;) Link to post Share on other sites
wiciok Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 (edited) W tej cenie to dobre jest też SWD A&K. Z tym, że naprawdę porządna "sniperka" to VSR-10 z tuningiem za 2k, albo inne M24 CA za 2,5k Nawiasem mówiąc, po co ci kolejna replika, jak dopiero co pytałeś o ładowanie akumulatora? Aha i jeszcze o FAMASa: http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/107335-pytania-o-asg/ :spam: W ciągu jednego dnia założyłeś 3 tematy, z których każdy jest bez sensu, bo o wszystkim już było. Niech tylko jakiś mod cię dorwie to :teeth: :maniak_jezyk: Edited November 20, 2010 by wiciok Link to post Share on other sites
Reset Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Powinna być opcja, że posta można napisać dopiero po byciu zarejestrowanym z 7 dni - każdy by miał czas żeby sobie poczytać forum. A w przypadku takiego tematu - kasacja konta. Link to post Share on other sites
Noxagon Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Yhy zgadzam się , forum automatycznie powinno banować gdy ktoś napisze temat "tania SNIPERKA , itd" Człowieku skąd ty się wziąłeś , ja wiem że może masz 12 lat , ale już w tym wieku uczą w szkole budować dość złożone zdania i poprawne opisywanie danego tematu już nie mówiąc o poprawnej odmiany angielskich słów , wiec proszę nie kalecz języka polskiego. Po drugie jak byk masz przyklejone tematy a tam wszystko ładnie opisane więc skończ zakładać XX tematów. Zapomniałem , życzę miłego zakupowania SNIPERKI :P Link to post Share on other sites
Janek Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 http://www.chickorywoodproducts.com/711%20%20lever%20rifle-scope.html I jeszcze starczy Ci na stojak. Link to post Share on other sites
wados Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 Czasem SNIPERKA to nie jest żeńska odmiana od SNIPER ? Link to post Share on other sites
Kargan Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 Człowieku skąd ty się wziąłeś , ja wiem że może masz 12 lat , ale już w tym wieku uczą w szkole budować dość złożone zdania i poprawne opisywanie danego tematu już nie mówiąc o poprawnej odmiany angielskich słów , wiec proszę nie kalecz języka polskiego. To powyżej nazywasz poprawnie złożonym zdaniem ? Nie wiem do jakiej szkoły chodziłeś :hahaha: A co do wątku - słowa "tania" i "niezła" trochę się wykluczają jednak nie tak bardzo jak "tania" i "najlepsza". Proszę bardzo - niezła snajperka -> SVD Link to post Share on other sites
wiciok Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 (edited) Po pierwsze napisałem już wcześniej o SWD od A&K. Po drugie po polsku pisze się SWD a nie SVD. Edited November 21, 2010 by wiciok Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 (edited) Kolejny raz moja teoria się potwierdza: Proszę bardzo - niezła snajperka -> SVD # Grupa Nowi # Postów 1 # Rejestracja 13-listopad 10 Rany, błagam, zieloni! nie doradzajcie innym zielonym bo doradzacie bzdury. Nie istnieje snajperka za 600zł. Za 1600zł też słabo. "Posty napisane przez osoby z małym stażem na forum, same będące "zielonymi", a wprowadzające innych użytkowników w błąd lub podające nieprawdziwe/nieprawidłowe informacje będą kasowane bez uprzedzenia. Osoby wielokrotnie zamieszczające tego typu posty będą miały blokowane konta. " źródło: http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/27970-zasady-formuowania-postow-na-forum-zielonych/ Edited November 21, 2010 by dexterkrak Link to post Share on other sites
majster988 Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 Za 2600 już tak. A jeśli chcesz coś snajperko podobnego to też ci poradzę kupić to SWD. Ale dobry elektryk będzie miał nad tobą przewagę zasięgu. Ty z ukrycia bang, on wiwiwiwiwiwiwiwizium. I leżysz. Link to post Share on other sites
wiciok Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 (edited) Proponuję to zamknąć, bo podpada pod schemat "Snajperka za XXXX zł" (co już wcześniej napisał GROM.USP) Edited November 21, 2010 by wiciok Link to post Share on other sites
Kargan Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 dexter coś Ty taki poważny ? :) przecież czarek nie napisał, że chce z niej strzelać...a wygląd moim zdaniem to ona ma niezły :) Link to post Share on other sites
karolus20 Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 (edited) Hmm... MAM !!! Kup to http://www.taiwangun.com/karabiny_snajperskie/sniper_rifle_svd_style_a_k-2268.html i za miesiąc zapewne odechce ci się "Sniperowania", i mnie poinformuj jak będziesz sprzedawał ja z chęcią okazyjnie po niskiej cenie zakupie. Kargan, dexterkrak jest taki poważny bo ma już zapewne najzwyczajniej dość lenistwa "Elite CS AWP Sniperów", ponieważ praktycznie co dzień pojawia się identyczny temat : "Chcem ja sniperke 1000FPS, móśi bydź dopra i rozwaladź czażke dla koleki sa dżewem, i hce wydać max 400 złote.", dexterkrak jest zarejestrowany od 22 listopada 2005 roku, i teraz policz ile razy odpowiadał na takie tematy od tego szału można by było dostać. Edited November 21, 2010 by karolus20 Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 Buhaha. Leci raport. Link to post Share on other sites
Recommended Posts