mackw1997 Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 Proszę o pomoc w kupnie repliki do 110zł Nie chodzi mi o broń krótką Quote Link to post Share on other sites
majster988 Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 Patrz na allegro na aukcje GUNFIRE. Można wyhaczyć tego shotguna o którym wspominałem w innym temacie (twoim, of course) po licytacji do 100zł. Co prawda bez kolby, ale po co ci ona?? Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 Masz bana na google? :google: Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 (edited) @majster: Trzeba mieć bota do allegro, bo chętnych jest pełno... Co do kolby, to jeśli chcesz replikę do lasu (i lansu :biggrin: ) to się przydaje. Jako zapasowa replika, albo do CQB jest zbędna. Edited December 6, 2010 by wiciok Quote Link to post Share on other sites
majster988 Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 Co?? Ostatnio 3 poszły, każdy poniżej 100. Za 96, 94 i 95. A co do grzechotnika to nie czaję osso mu chodzi z tym googlem. Co on ma tam znaleźć? Quote Link to post Share on other sites
Kiekos Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 Co on ma tam znaleźć? Odpowiedź? :bialaflaga: Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 Dobra, może shotguna da się wyhaczyć taniej na aukcji gunfire, ale elektryka - w życiu! Z miesiąc temu obserwowałem aukcje z jeszcze niskimi cenami, ale przy końcu terminu rzucali się jak wariaci. No chyba, że coś się zmieniło od tego czasu. Zgaduję, że grzechotnikowi chodziło o szukanie na forum, a nie w goglach... http://allegro.pl/gunfire-shotgun-asg-sprezynowy-m183-a1-bcm-i1337005326.html Na razie po 94, ale został jeszcze 1 dzień... Quote Link to post Share on other sites
camus18 Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 nie MAsz pieniędzy do ASG. Daj sobie lepiej spokój. Jeśli nie Możesz w google poszperać i znaleźć tak tanich replik (lub nawet na forum szukać info o danych modelach- aukcjach danych sklepów) to nie wiem czy dasz radę ogarnąć te hobby. Nie ukrywajmy że ASG jest drogim hobby. Mi się udało po fajnej cenie kupić CM.042 kiedyś na aukcjach gunfire. Tylko to nie było 100 zł a ok 400. Może lepiej dozbierać i czekaj na coś porządniejszego? Pozdro Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 nie MAsz pieniędzy do ASG. Daj sobie lepiej spokój. Jeśli nie Możesz w google poszperać i znaleźć tak tanich replik (lub nawet na forum szukać info o danych modelach- aukcjach danych sklepów) to nie wiem czy dasz radę ogarnąć te hobby. Nie ukrywajmy że ASG jest drogim hobby. Mi się udało po fajnej cenie kupić CM.042 kiedyś na aukcjach gunfire. Tylko to nie było 100 zł a ok 400. Może lepiej dozbierać i czekaj na coś porządniejszego? Kolega ma racje ! Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 (edited) A czy każdy musi od razu zaczynać od elektryka mającego +400 FPS? Jasne, ma się większe szanse z dobrą repliką, ale chodzenie z repliką słabszą, mniej szybkostrzelną uczy myśleć i kombinować, a konkurować z innymi na strzelankach przy odrobinie umiejętności jak najbardziej się da. A do 100 złotych jak najbardziej da się dostać przyjemną pompkę i to wcale nie trzeba szukać na Allegro ani po używkach. Wszystkie pompki z tej strony do 150 zł są jak godne polecenia. Jakbyś szukał ich gdzie indziej, to są to shotguny marki GA. Pod względem osiągów bardzo przypominają stare dobre M47 od DE. Kulki do niego między 0,23g, a 0,25g (z naciskiem na 0,25g). Pozdrawiam! Edited December 7, 2010 by LogaN Quote Link to post Share on other sites
t0m3k Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 (edited) Z tym się jak najbardziej zgodzę! kolega wkręcony w ersoft wpadł w środowisko pełne chińskich AEG'ów a na przekór kupił sobie właśnie shotguna za ok 150zł (był na shellsy z kolbą typu m4 ale niestety nie potrafię sobię przypomniec co to za model). A o dziwo zdolny, potrafił obmyślec jakieś podejście taktykę i przede wszystkim nie obładowany różnego rodzaju szpejem mógł biegac jak szalony i był wyjątkowo skuteczny. W każdym razie mało kto potrafił go ustrzelic :) Edited December 7, 2010 by t0m3k Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 Wszystkie pompki z tej strony do 150 zł są jak godne polecenia. Świetnie - napisałem, że z tej strony, ale z jakiej to już nie napisałem ;). Chodziło mi o www.zbrojownia.com.pl Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts