Amadem Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 img http://www.youtube.com/watch?v=AkLw9yFG9Ts Źródło: http://tw.myblog.yahoo.com/frogman-myblog Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 Hmm szkoda, że w P90 mało z zewnątrz widać np pracujący zamek, okno wyrzutowe itp. Schowane :( ale bardzo interesujące! Quote Link to post Share on other sites
arend Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 Zaczynają pracować moje gruczoły ślinowe. Jedna z replik na którą czekam. Ciekawe tylko kiedy trafi do produkcji i jak zaporowa będzie cena. Quote Link to post Share on other sites
otis Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 (edited) może nie będzie tak źle z cenę, wkońcu wykonane z tworzywa, no i niedawno jak wiesz pojawiło sie na rynku g36 i mnie na przykład ceną zaszokowało(pozytywnie oczywiście), wiec mniejmy nadzieje Edited December 7, 2010 by otis Quote Link to post Share on other sites
Widmo34 Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 Skoro ich kac pdw kosztuje troche ponad 1000zł to to piekne malenstwo tez powinno... Quote Link to post Share on other sites
rucznoi Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 Taa, tyle że kac wyszedł jakiś czas temu, a najnowsze M14 i G36 miałby bardzo przystępne ceny. Swoją drogą faktycznie nie ma co latać na zewnątrz więc tylko gbb po głosie i odrzucie poznamy, ale z to replika nie musi mieć systemu open bolt bo i tak jej nie widać[a podobno open bolt jest mniej ekonomiczny]. Z drugiej jednak strony zupełnie inny system co wiąże się z posiadaniem stockowych części długo - bo w końcu trochę potrwa zanim Ra-tech stworzy odpowiednie podzespoły. Quote Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 m14 jak wyszło na rynek to ra-tech części jakieś pokazywał 2-3 tygodnie po premierze, a też wątpie żeby to p90 miało się odrazu w rękach rozsypać, chyba ze ktos jest zdolny Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 I tak zanim replika wyjdzie to minie prawie rok. Przed We jeszcze 2 projekty które nie zostały zrealizowane: l85 i mp5, także jeszcze minie sporo czasu od projektu do gotowego produktu... Quote Link to post Share on other sites
Kpt. Ducky Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 Ja z chęcią bym kupił tą P90'tkę. Może ze względu na to, że sporo naoglądąłem się Stargate SG-1 i Atlantis, ale chyba każdy fan Stargate ma słabość do P90'tki ... A moim zdaniem cena nie powinna być wysoka ze względu nawet na użycie głównie sztucznego tworzywa na konstrukcję. Mnie bardziej ciekawi cena magazynków ... Quote Link to post Share on other sites
Kpt. Ducky Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Szkoda, że nie można edytować swoich postów ... Wygrzebałem w internecie coś ciekawego. Post jest z 7 grudnia. Ogólnie to mnie trochę to zmartwiło ... "Official word from James Chan, managing director of WE/WETTI: ------------------------------------------------------------------------------------- Thank you for your kind words! Actually this is just something we do for fun... really So no release date to speak of...unless many people are interested :-) .................................................. ... or if FN wants it Kindest Regards, James ------------------------------------------------------------------------------------- So not yet an official production release, who knows if and when this comes out." Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Taa, bo przecież WE miało sprzedać licencję na P90 Cybergunowi z tego co słyszałem, wtedy miałby oznaczenia... :dry: Quote Link to post Share on other sites
Kpt. Ducky Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Jeden wielki : ( Miałem dużą nadzieje, że wypuszczą tą P90'tkę, bo z tego co wiem to nie ma porządnej P90 i w dodatku gazowej. Moim zdaniem sporo osób by kupiło ten karabin nawet dla samego "całowania". Wielka szkoda po prostu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts