Azur Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 Popatrz, poszukaj, poczytaj... Informacji jest multum, tylko trzeba chcieć.... Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 Zdjęcia robione telefonem więc jakość taka sobie. Kamizelka to WSH od Flyye, taśmy kolor zachowały natomiast cordura się zaróżowiła. Ot taka magia aparatów w komórkach. http://picasaweb.google.com/Mar.Kordek/AlbumBezTytuU# Quote Link to post Share on other sites
radzio2k Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 Jeśli CB i Miwo Praszka- odradzam, chyba że chcesz sprzęt złoto-żółty no i Cb przestaje być 'uber pro' bo coraz więcej Syfy itp przerzuca się khhhhhaki Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 Jak chcesz trochę lansu i coś, żeby pasowało do wz. 93, później do MC czy innych takich, to polecam RG. Sprawdzi się o wiele lepiej niż oliwka. Quote Link to post Share on other sites
Wilq_pl Posted December 26, 2010 Author Report Share Posted December 26, 2010 W OD biorę. A co myślicie o tym Link? Na forum nic nie znalazłem. Lekka, na siatce, ma kieszeń na camelbaka... i 175zł to nie jest chyba wygórowana cena. Quote Link to post Share on other sites
Then Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 (edited) Ta kieszeń na camela jest podobna jak w UTG niektórych - za szeroka, normalny camel będzie Ci się ustawiał pod skosem, jak wypijesz na tyle, że przestanie być w miarę sztywny to przy paru podskokach przewróci Ci się na bok i woda nie będzie sięgała rurki. Poza tym nawet spoko - gdyby zamiast klamer (albo oprócz nich) miała zamek błyskawiczny. Edited December 26, 2010 by czlowiek6 Quote Link to post Share on other sites
Piasek89 Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 Ale Condor ? Zastanów się jeszcze raz :wink: Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 Ta kieszeń na camela jest podobna jak w UTG niektórych - za szeroka, normalny camel będzie Ci się ustawiał pod skosem, jak wypijesz na tyle, że przestanie być w miarę sztywny to przy paru podskokach przewróci Ci się na bok i woda nie będzie sięgała rurki. Poza tym nawet spoko - gdyby zamiast klamer (albo oprócz nich) miała zamek błyskawiczny. Prawie identyko jak LBV, minus te plecy z kieszenią na camela, która - jak piszesz - jest słaba. A kolega LBV nie lubi przecież. Quote Link to post Share on other sites
Then Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 @ Piasek Rzeczy Condora robione (teoretycznie, wg sprzedawcy) z cordury 1000D są całkiem w porządku, nic do nich nie mam jakościowo. Mam ładownice do m4 (2x2+1x2), kieszeń na fraga i hydration carrier, wszystko się trzyma dzielnie, mimo, że nie oszczędzam tego sprzętu. Jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby coś się naderwało/urwało/przedziurawiło/rozeszło na szwach itd. Mam te rzeczy jakieś 1.5-2 lata, a kupiłem już używane. Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 Dokładnie. Nowe condorowe produkty z nylonu zbierają coraz lepsze opinie. Z tym, że w tej kamizelce plecy są do niczego. Wręcz do bani. Nie. Jednak do dupy. Nie oddychają. Wbudowany camel bez stabilizacji, jak opisano. Dodatkowo raczej izolowanego tam nie wepchniesz (zgaduję). Quote Link to post Share on other sites
Oshii9 Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Wilq a nie myślałeś nad zamówieniem sobie customa ewentualnie jakiegoś? Może któryś z krawców ci dopomoże i doradzi. Osobiście mam graty od Qbona i Bomla, obydwu mogę polecić, dobrze doradzą i robią dobrą robotę (chest od Qbona jest poprostu super a ładownice od Bombla też ekstra moim zdaniem, dobra cena i materiały i przemyślane pomysły). Aby zachować jakąś uniwersalność sprzętu, ładownice mam ze zrywaną klapką, dobre rozwiązanie- masz shingle i normalne ładownice w jednym. Aha- nie bierz kojota, weź coś w zieleni, jeśli już chcesz mieć uniwersalnie i szukasz kamizelki "taktycznej" a nie pod lans tylko, to OD albo RG będzie lepsze. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts