HORMON Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 Pytanko dotyczy szybek z tych gogli... Ktora z nich{a może wszystkie?}{w komplecie dostajemy trzy sztuki} jest balistyczna? Nigdzie nie udało mi się znaleźć na to pyt.odpowiedzi. Jesli temat się już pojawił i zostal wyjaśniony to sorki... 8) Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 wszystkie sa "balistyczne" - roznia sie tylko kolorem-zastosowaniem Quote Link to post Share on other sites
pulsar Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 raczej "przyjrzałem" ;) Mógłby ktoś dać fotkę tych gogli na czyjejś twarzy? :D Bo słyszałem, że wygląda się w nich "jak rekin młot" i chciałbym zobaczyć ten efekt nim je kupię. :F Z góry dzięki za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 To są gogle do noszenia z hełmem i jako takie działają dobrze, znam paru ich użytkowników w polskiej armii. Na gołej głowie wyglądają dziwnie, choć działają normalnie. Do noszenia z lekkim nakryciem głowy polecamy raczej okulary (Uvex I-vo, ESS ICE, Revision Sawfly) Quote Link to post Share on other sites
pulsar Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 Będę w nich wyglądał jak kosmita bez hełmu, ale i tak są całkiem ładne :D Do zielonej taktyki w sam raz. Jeszcze raz wielkie dzięki za fotki. :) Quote Link to post Share on other sites
cherek Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 Do którego hełmu dobrze by pasowały bo posiadam te gogle, jednak jak przymierzałem je do fritza to leżały dziwnie za duża szpara miedzy okularami a goglami? Quote Link to post Share on other sites
sindbad Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 A ile fps te gogle wytrzymują ?? Quote Link to post Share on other sites
DrZeRT Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 500fps z 30cm wytrzymują... Quote Link to post Share on other sites
javelin Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Moje 600fps z przyłożenia wytrzymały :) Quote Link to post Share on other sites
Wolv Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 (edited) Skoro to szybki balistyczne to powinny wytrzymać bardzo dużo. Myślę, że do zastosowań airsoftowych spokojnie wystarczą. Posiadam te gogle i ... działają :) Wyglądają dość dziwnie (naprawde duża szerokość), ale dobrze układają się z hełmem. Korzystanie z nich bez hełmu nie ma raczej sensu, wtedy lepsze będą Commandery (także dobrze leżą na hełmie). Do którego hełmu dobrze by pasowały bo posiadam te gogle, jednak jak przymierzałem je do fritza to leżały dziwnie za duża szpara miedzy okularami a goglami? Jak masz źle wyregulowany fasunek w hełmie ot może Ci podbijać hełm do góry. Nie zaciskaj gumy od gogli zbyt mocno. Trzeba pokombinować, a powinno być dobrze. ;-) . Edited January 26, 2008 by Wolv Quote Link to post Share on other sites
Trykulec Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 Czy te gogle to to samo? http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=480 http://allegro.pl/item868562516_gogle_3_sz...ie_demobil.html Quote Link to post Share on other sites
remko Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 To samo tyle że ze specshopu są nowe a te z allegro używane. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts