Dale Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 (edited) To jeszcze dodaj ludzi, którzy rozumieją, że kupno gry to także rodzaj uhonorowania jej twórców. Są rzeczy które można zrobić i puścić w świat za darmo, ale za niektóre miło zobaczyć choćby grosze. Podrośniesz i posiądziesz wiedzę i umiejętności pozwalające np. napisać prosty ale przydatny program dla chociażby garstki ludzi to może zrozumiesz. Edited May 31, 2011 by Dale Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 Hm, nie czytałem EULA, ale nigdzie też nie znalazłem informacji, że gra jest free2play. To, że serwer jest udostępniany za darmo, nie znaczy automatycznie, że klient jest i że można używać złamanych klientów. Na stronie producenta nigdzie nie znalazłem opcji ściągnięcia darmowego klienta. Quote Link to post Share on other sites
sir_chester Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 Ja tylko do samej gry: kupiłem jeszcze gdy projekt był w powijakach, ciągłe aktualizacje i gra z update'a na update sprawiała, że coraz więcej czasu mi umykało na jej rzecz. Ostatnio trochę sobie odpuściłem i nawet zaszyfrowałem dostęp do niej na czas sesji ;) Ponieważ mogło by nie być ciekawie pod jej koniec ;) Quote Link to post Share on other sites
Punk4ass Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 (edited) Ja kupiłem crafcika w fazie pre-alpha gdzie zapłaciłem 32 zł :D Inv-dev -> Pre-Alpha -> Alpha -> Beta -> ... Kupiłem premium by wspomóc w sumie prace nad MC bo wtedy w sumie raczkował. Serwer udostępniony na Minecraft.net pozwala postawić serwer free jak i również na premium. Ps. Powie mi ktos jak złapać psa ? Edited July 4, 2011 by Punk4ass Quote Link to post Share on other sites
Yfronus Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Klikasz na niego prawym z kością w łapie. Quote Link to post Share on other sites
mike747 Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Ja niedawno zacząłem w to grać. Z początku myślałem, że to nic fajnego... Same kwadraty... Ale teraz odejść nie mogę :D Spoko gra :D Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 Yfronus, trzeba mu dać dwie kości. Jedna to mało. Quote Link to post Share on other sites
YumMmyy Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Witam. Zapraszam zainteresowanych na serwer cracked w minecraft. Jak dołączyć piszcie na GG: 5870025 bądź 12229214. Wszyscy mile widziani! Zero hackerów typu speedhack etc.! Quote Link to post Share on other sites
Usama Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Polecam paczkę modów YOGBOX, zawiera chyba wszystkie najlepsze mody, jakie kiedykolwiek powstały, w tym genialny Millenaire Quote Link to post Share on other sites
toni8567689 Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 Skąd ściągaliście swoje wersje? Macie tą w której trzeba się logować czy nie? Quote Link to post Share on other sites
SamsOn Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 Logować się trzeba przy Cliencie ściągniętym z Minecraft.net. Kupiłem oryginał ponieważ się zakochałem w tej grze. :D Quote Link to post Share on other sites
sadowski25 Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 (edited) JA mam oryginalny kupiony na minecraft.net za 62zł łącznie A w poniedziałek wychodzi wersja 1.8 :D ADVENTURE UPDATE YEEEAAAAHHH! Poza tym używanie wersji złamanej jest zwykłą KRADZIEŻĄ! Docencie wysiłek ludzi włożony w stworzenie tego programu, i nie kradnijcie tylko zakupcie. Edited September 10, 2011 by sadowski25 Quote Link to post Share on other sites
Gregoriian21 Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 Sam póki co nie gram na oryginale, ale jak wpadnie troche kaski to kupie ^^. BTW Czemu ludzie tak prują w gacie przed endermanami? Oni przecież atakują tylko jak sie odwrócisz. Quote Link to post Share on other sites
Yfronus Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 A będzie ci się chciało stać i patrzeć na niego przez 3 dni i noce? Quote Link to post Share on other sites
Gregoriian21 Posted September 12, 2011 Report Share Posted September 12, 2011 Zawsze możesz podejść i póki sie gapisz to go zabijesz. Można też zrobić wojne na wzrok z Edkiem, oko w oko patrzysz sie aż do rana kiedy to nasz kleptoman zamieni sie w kupe popiołu i ender pearl ^^ Quote Link to post Share on other sites
Yfronus Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 Jak go zaatakujesz, to cie zabije. Nie ginie w świetle słonecznym. Teleportuje się za twoje plecy, kiedy spróbujesz uciec. Quote Link to post Share on other sites
Gregoriian21 Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 Grałem w pre relase, i go zabiłem ;) Pali sie w świetle słonecznym, a woda zadaje mu obrażenia. Po przyteleportowaniu sie na ok 5 m staje w miejscu i sie gapi. Quote Link to post Share on other sites
SamsOn Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 Panowie macie jakieś serwery. ? ;> Quote Link to post Share on other sites
Yfronus Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 No to masz jakiegoś innego pre-release niż ja, bo u mnie jest mocno overpowered. Quote Link to post Share on other sites
Gregoriian21 Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 Albo słabo sie lejesz :D Quote Link to post Share on other sites
Damianosky Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 Mógłby ktoś z kolegów wytłumaczyć mi skąd legalnie pobrać tą gre z opcja do gry w singlu? Ja się na tym nie znam. Quote Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 GOOGLE Quote Link to post Share on other sites
Damianosky Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 Miałem problem ze znalezieniem odpowiedniej wersji ale już sobie poradziłem. Quote Link to post Share on other sites
rafcio132 Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 (edited) Panowie, w odpowiedzi na pytania o serwery :D Zapraszam na moją grupę : http://polandcraft.eu/ Wiem, wiem, jestem fanatykiem :D (ActimelPL) Edited October 30, 2011 by rafcio132 Quote Link to post Share on other sites
lkm1996 Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Enderman jest łatwy do pokonania (nawet z wooden swordem). Ehh najlepsze momenty minecrafta to Creeper Gang-Bang i odbudowa połowy wioski... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts