Klecor Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 A jak ze średnim zasięgiem tego browninga? Zastanawiam się czy nie zamienić mojego R17 Army właśnie na niego. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 Cóż, ja bym na Twoim miejscu na pewno nie zamienił. Do ARMY są części bo to kopia TM. HP jest kopią na moje oko Tanaki (z grubsza) więc części w zasadzie brak. A może to Marushin był... tak czy srak części nima a osiągi i wykonanie są takie-se. Na biurko czy do lansu- rewela. Ale nie na strzelanki, Quote Link to post Share on other sites
krzysieks Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 Replikę którą posiadam nie ma HU, albo nie działa lub nie zauważyłem żeby działał. Po około 7 miesiącach ostrego użytkowania wypadła mi lufa z mechanizmu, śrubka która ją trzyma po prostu się wytarła. Zakleiłem klejem epoxydowym i trzyma się. Odpadła a właściwie wysunęła się u mnie muszka, (warto ją przykleić). Nie wiem jak w innych modelach, ale u mnie nie da rady wystrzelić więcej jak 15 kulek na jednym napełnieniu magazynka. Stosowałem różne gazy jak i sposoby ich napełniania, ale i tak nie wystrzeliłem więcej jak 15 razy. Quote Link to post Share on other sites
Jade Posted October 10, 2017 Report Share Posted October 10, 2017 OJ! OJ! Odgrzeje! Czy ktoś wie jaki jest gwint pod tłumik?? I jak pistolet się zachowuje z dokręconym tłumikiem?? I tak przy okazji.... Jak się ściąga muszkę ?? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts