smuleee Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Ostatnio doszedłem do wniosku, że czas w końcu kupić sprężyniaka (pistolet, nie shotgun). Wypatrzyłem kilka różnych modeli w tym na specshopie i zbrojowni repliki Tokyo Marui - tyle, że stan niedostępny. Wie ktoś gdzie można je znaleźć? Jeśli ich nie ma co polecacie? Po drugie znalazłem na gunfire.pl jakiegoś glocka cymy (p817) za cztery dyszki. Na zdjęciach wygląda całkiem, całkiem, ma hop-up i całkiem niezłe opinie. Co o nim sądzicie? Z góry thx za odpowiedź. Link to post Share on other sites
Rudy1002 Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Tokyo marui chyba już tych pistoletów nie produkuje. :icon_confused: A co do tego glocka to nie wiem. Poszukaj na forum może coś o nim znajdziesz. Link to post Share on other sites
wiciok Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Produkuje, bo są na redwolfie, ale sprowadzanie się nie kalkuluje. Link to post Share on other sites
LogaN Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Ja polecam najtańsze gazowe Beretty z STTI, zarówno w wersji na Greengas jak i na CO2. Są tanie i stosunkowo bezawaryjne, a w przeciwieństwie do sprężyniaków - mają półautomatyczny tryb ognia. W sklepie, w którym pracuję mamy w sprzedaży tego Glocka sprężynowego z Cymy i lepiej od niego wypada Glock z STTI. Co nie zmienia faktu, że i tak oba blado wypadają przy tych gaziakach, co podałem wyżej. Link to post Share on other sites
Andrzej50 Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Ja polecam serię HPA cyberguna, osiągi są naprawdę dobre, ponoć po jakimś czasie tracą swoją moc, ale to chyba i tak najlepsze dostępne krótkie pompki na rynku, do tego zadowalający wybór modeli na military.pl. Link to post Share on other sites
LogaN Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Gorsze od shotgunów. Tak, mam porównanie. Link to post Share on other sites
Recommended Posts