Damian3 Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Witam, mam zamiar kupić zawieszenie do mojego AK 47S (ze składaną kolbą), jakie wybrać? Zastanawiałem się nad trzypunktowym, takim: http://www.taiwangun.com/wyposazenie_taktyczne_zawieszenie_taktyczne_uchwyty_do_zawiesze/zawieszenie_taktyczne_trzypunktowe_do_mp5_g3_m4-black_acm-961.html . Co o nim sądzicie, lub co innego polecacie do mojego AK najlepiej z Taiwanganu. Chciałbym to zakupić do 30zł. Quote Link to post Share on other sites
zaki123 Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 taki pas do kałaszy powinni krakmani mieć, przynajmniej jakiś czas takie mieli mieli ale aktualnie nie mają . sam pas jest mocny a mocowania to skóra. Jeśli na tym sie nie powiesisz to nie zerwiesz Quote Link to post Share on other sites
Damian3 Posted January 18, 2011 Author Report Share Posted January 18, 2011 może jeszcze się ktoś wypowie, co sądzicie o tym http://www.taiwangun.com/wyposazenie_taktyczne_zawieszenie_taktyczne_uchwyty_do_zawiesze/zawieszenie_taktyczne_trzypunktowe_do_mp5_g3_m4-black_acm-961.html Quote Link to post Share on other sites
Firnow Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Kup sobie takie jakie bedzie ci pasowac czyli najlepiej przejsc sie do sklepu i zobaczyc bo np niektorzy wala 1pkt jedni 2 a jeszcze inni wola nosic replike na pasku od torby do laptopa Skonczymy z takimi pytaniami bo nastepna seria jest Jakie majtki na strzelanki.. Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Odpuść sobie te 3-pkt z Taiwanguna, lepiej dołożyć 10 PLN i zakupić MIWO. A tak w ogóle, to http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/108805-zawieszenie/ Quote Link to post Share on other sites
dobry_mudzyn_z_afryka Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Tutaj masz całkiem ciekawy pas: http://allegro.pl/zawieszenie-orginalny-pas-ak-aks-kalacha-tanio-i1392875634.html Koleś napisał, że oryginał ale ja się tam nie znam więc niech się wypowie ktoś kto się w tym łapie. Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 mudzyn - nie wypowiadaj się może więcej. Po co cofać się 50 lat wstecz, skoro można w sumie z grosze kupić świetne zawieszenie rodzimych krawców? Wal do MTG,PSTG, ORKANa. Jak wolisz. Poczytaj, poszukaj, było. Quote Link to post Share on other sites
dobry_mudzyn_z_afryka Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 O co Ci człowieku chodzi? To nie Ty założyłeś ten temat tylko Damian3, więc sam się nie wypowiadaj na temat tego pasa, który podałem bo nie jest to propozycja dla Ciebie tylko dla Damiana. To on zdecyduje czy mu się podoba czy nie, a nie Ty, może on woli oryginał niż replikę od krawca. Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Aha, czyli te wszystkie zawieszenia to podróby* radzieckiego pasa do AK? :hahaha: Dobre, dobre, nie powiem. Jeżeli coś komuś proponujesz powinieneś wiedzieć CO proponujesz. To, że jesteś betonem, nie oznacza, że trzeba popychać kolegę w wielkie gówno. *repliki Quote Link to post Share on other sites
dobry_mudzyn_z_afryka Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Dziecko ogarnij się bo pozwalasz sobie trochę za dużo. No skoro szyje je prywatny krawiec to raczej nie jest to oryginał tylko replika? To chyba oczywiste więc nie wiem o co Ci chodzi. Nie proponuję mu tego pasa, nie znam się na nich co z resztą napisałem, podałem mu ten link bo jest opcja kupienia oryginału, nie wiem czy jest dobry ale to on niech zdecyduje lub zapyta się kogoś kto się na tym zna. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Jak się nie znasz to się nie wypowiadaj, a jak już ktoś Ci zwraca uwagę, że się nie znasz to się nie stawiaj. Ten pas do niczego poza rekonstrukcją/stylizacją się nie nadaje. Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 (edited) Hmm, już wiem jak mudzyn nabił tyle postów w tak krótkim czasie, po prostu pisał głupoty. Mam pytanie - jeżeli jakiś krawiec zaprojektuje własne zawieszenie, to jest ono repliką czego? Pasa od AK? Co do reszty twojej wypowiedzi - wyobraź sobie temat w którym zielony pyta jaką replikę kupić do 150 zł. Ktoś przychodzi i mówi, że fajnie na początku kupić shotgun'a z Taiwangun. Nagle przychodzisz Ty, polecasz mu G36 z Double Eagle i mówisz, że jest okej. Ktoś pisze żebyś się stuknął w łeb, bo to kupa kupy, a Ty piszesz: "ogarnij się dziecko, użytkownik zadecyduje co jest lepsze. Może i się nie znam i nigdy nie miałem w rękach tego G36, ale niech założyciel tematu zadecyduje czy opłaca się mnie słuchać". O ile wiem pisanie bzdur w celu nabicia bezsensownego posta na tym forum nie przejdzie. Albo zjadą Cię użytkownicy, albo admini. Edited January 19, 2011 by Mati13k Quote Link to post Share on other sites
dobry_mudzyn_z_afryka Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Dlatego mam tyle postów bo co jakiś czas ktoś musi się doczepić i pokazać jaki jest super. Ja nie mam zamiaru dawać po sobie cisnąć więc odpisuję. Kiedy w końcu do Ciebie dotrze, że nie polecam mu tego pasa tylko piszę, ze jest taka możliwość? NIGDZIE nie napisałem, że jest dobry, podobnie jak nie pisałem tego, że jest lepszy od tego szytego przez krawca. To co on zaprojektuje nie jest repliką, ale nie jest też oryginałem. "Nagle przychodzisz Ty, polecasz mu G36 z Double Eagle i mówisz, że jest okej."- nigdzie nie napisałem, że ten pas jest okej ani, że jest lepszy od jakiego kolwiek innego, przestań dawać bez sensowne przykłady i zmieniać moje posty. Podsumowując: Wcale nie twierdzę, że ten pas jest super i, że Damian koniecznie musi go kupić, po prostu dałem mu link na allegro bo może go zainteresuje oryginał. Oczywiście Ty musiałeś się do czegoś przyczepić i się trochę dowartościować. Następnym razem zanim zaczniesz po kimś jechać, przeczytaj 10 razy to co napisał a dopiero potem wymyślaj historyjki i po nim ciśnij. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Mudzyn, skończ. Pyskówkę (raz) i najlepiej doradzanie (dwa). Bo Twoje doradzanie to zazwyczaj stek bzdur. Quote Link to post Share on other sites
Mike007 Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 ale hejtujecie biednego mudzynka, on tylko chcial pomóc, ja np tak jak mudzyn nie widze nic zwyklego w tych pasach made in zsrr, są proste wytrzymałe i spełniają swoje zadanie. no i oczywiscie są tanie a takiego chce autor. wiadomo ze orkanowe czy jakies markowe nowoczesne moze i są bardziej funkcjonalne, ale jak dla mnie to nie robi aż takiej wielkiej różnicy, bo ani nie zmieniam rąk na strzelanakch, ani nie będę poddawał maxymalnym obciażeniom tego pasa wiec nie jest to az tak zły wybór. oczywiscie troche uciażliwe jest mocowanie tego, ale coż, mozna i samemu jakis fastex dorobić czy cuś w ten desń Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 Posiadam dwupunkta produkcji Orkana, opisywanego zresztą w recenzji sklepu Chimera Airsoft. Świetne zawieszenie - polecam obejrzeć się na allegro, czy na stronie producenta. Przeszedłem przez 2 punkta i 3 punkta Miwo, Orkan zdecydowanie najlepszy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts