Black Wyvern Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 Znalazlem jakis poczatkujacy sklep asg... podobno mozna w nim sprzedawac wlasne bronie, ktorych sie nie uzywa :roll: obkukajcie... Quote Link to post Share on other sites
Medi Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 syf - nie dość że na składzie mają jedną strzelbe CYMA o złotówke drożej niż idzie na allegro to jeszcze reklamują militaria.pl :? edit... O, patrz, to Twój sklep :lol: ps. dobra, nie będe menda 8) - rozkręć interes to będzie spoko, odradzam reklame militaria.pl - zamień na military.pl. Na początku zniechęciło mnie to że na wstępie ściemniałeś "o patrzcie..." i ta strzelba cymy... ale to pierwsze wrażenie tylko :wink: ps.2. jak nie twój... hmmm... odradzam zakup tej zabawki cymy :lol: Quote Link to post Share on other sites
Szczep Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 znalazłeś czy założyłeś ? [bo chyba nie przypadkiem założyciel jest z tej samej miejscoeści co ty?] Nie ma sie czego wstydzić jeśli jesteś uczciwy. Quote Link to post Share on other sites
Black Wyvern Posted January 30, 2005 Author Report Share Posted January 30, 2005 nie... to nie moj.. chyba bym napisal ze moj :P a pozatym sa dwa biecze (patrz- pilot.pl) Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 pare rzeczy od razu zniechęca do zakupu...adres mail na serwerze wp.pl :) brak danych firmy tylko jakieś prywatne, silnik sklepu i serwer jakiś darmowy też...a przy tym wszystkim podpis: "profesjnalny sklep internetowy" :) to raczej prywatna osoba chce coś sobie sprzedac a nie sklep :) bardziej wiarygodnie wyglądałoby to na allegro... Quote Link to post Share on other sites
Regdorn Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 Szata i ogólnie to jak sklep się prezentuje z miesjca zniechęca do dokoania tam zakupów. Pozatym wybietnie wiele to tam nie ma do kupienia ;) Quote Link to post Share on other sites
izi Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 Chcialem napisac tutaj swoja recenzje shotguna z CYMY. No wiec: Po rozpakowaniu pudelka zestaw byl pelny. Wszystko zlozylem, i co sie okazalo- luneta (atrapa) delikatnie się kiwocze (zla szyna). Przystapilem do strzelania. Wsypalem kilka kulek... i co widze: Kulki w magazynku grzechocza co uniemozliwia skradanie. "No ale co tam" pomyslalem. Strzelilem. Kulka przez chwile leciala prosto, potem nagle skrecila. "Brak Hop Upa" -zdalem sobie sprawe. Zaladowalem ponownie i strzelilem. Kulka zamiast leciec wypadla z lufy..."Co jest??" Czas przetestowac celownik laserowy. Otoz celownik naprawde swieci na jeden kilometr, jednak troche za nisko- ok 10-15 cm pod lufa. Wilicze teraz szybko plusy: -Mobilny Magazynek (200szt.) -Dobry w trzymaniu plastik. -Wygoda w przeladowaniu (normalka w kazdym shotgunie) -Daleki celownik laserowy. I minusy: -Grzechoczący magazynek. -Zla celnosc broni (brak HU) -Czesto bron nie wystrzeli, albo kulka wupadnie z lufy. -Kiwocząca się luneta-atrapa. -Kompletnie nieprzydatny celownik laserowy. Taka to jest polityka gdy chcesz sobie kupic ASG za 60-70zł... (szczegolnie z CYMY!!) Maly zbieg okolicznosci? :wink: Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 YES!!! to jest to ;) pragne zauwazyc bardzo ciekawe okreslenia kolego Black Watch: 1. mobilny magazynek - tzn. sam jezdzi lub chodzi, 2. daleki celownik laserowy - tzn. ten celownik jest jeszcze daleko ;) i mistrzostwo wg. mnie: K I W O C Z A C A luneta atrapa Quote Link to post Share on other sites
Black Wyvern Posted January 31, 2005 Author Report Share Posted January 31, 2005 jaki czarny zegarek :P:P:P czarny wyvern.... no dobra pisalem recenzje na szybko.... ale testowalem te 1km :] Quote Link to post Share on other sites
Okruch Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 A jakie znaczenie ma zasięg lasera równy 1 km - w nocy - skoro zasięg takiego shotguna wynosi 5% tej wartości, a ich użytkowników w nocy rodzice wysyłają do łóżek...? :roll: to taka uwaga ogólna, dotycząca wszystkich "replik z allegro". Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 jakie 5% :) 5% to 50m ;) trzeba dopisac, zero przed piatka 0,5% Quote Link to post Share on other sites
Okruch Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 Rany, fakt... to znaczy, juz wyobrażałem sobie taki shotgun po tuningu 450PDI... i chyba mnie zaczadziło :wink: Quote Link to post Share on other sites
pangniadek Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 przepraszam ze sie wtracam.. ale moja Benellka M3 z TM czuje sie obrazona.. -na tej stronie taki szajs jak smieszny szotgun cymy nazywaja tak jak najcudowniejsza sprezynowke! -pochrzaniony ten sklep.. a raczej komis:/ szkoda domeny na taki shit! Quote Link to post Share on other sites
Sony Posted March 2, 2005 Report Share Posted March 2, 2005 Okruch "Nasza" LILITH ma to "cudo". Miałem okazję porównać to z Hardballem który posiadał Silver. Cyma jest większa, po zdemontowaniu nie potrzebnego balastu (lunetki, lacery, bajery :D ) precentuje się lepiej niż Hardball. Niestety na wyglądzie się kończy. Moc i zasięg : Hardball jest lepszy, doskonale widać to na kulkach o wadze 0.2 g Trwałość : Oba się rozpadły, :D z jedną różnicą Cyma wytrzymała miesiąc i poszło mocowanie kolby. Generalnie od początku było do DU.... Przy mocniejszym przeładowaniu kolba się wypinała. Hardball działał rok, następnie Silver zgubił śróbkę, tą pod końcem lufy, jako, że śrób i nakrętek M3 w polsce nie ma, :D wykorzystał kawałek DRUTU, którym skręcił broń. Giwera działała tak kolejny rok, niestety na skutek obciążeń od owego drutu, pękł plastik. Sumując : mimo gorszego wyglądu jednak wybrał bym Hardballa. Quote Link to post Share on other sites
Khunag Posted March 2, 2005 Report Share Posted March 2, 2005 Pamiętaj jednak, że hardball jest dwa razy droższy. Ja osobiście (jak już pisałem kilka razy) uważam toto za najlepszy sprzęt z Cymy. Pewien lekko zupgradowany egzemplarz na lokalnych strzelankach budzi postrach i NAPRAWDĘ strzela bardzo dobrze. Wykonanie jest tandetne i się rozpada, ale jeśli komuś zależy tylko na osiągach, to wtyka rurke z obi z HU i zbawka wali jak stocki TM. A żeby nie było OT: sklep/komis wygląda paskudnie, co może by jeszcze przeszło, gdyby było tam cokolwiek do kupienia. W tym momencie ocena 1/10. Quote Link to post Share on other sites
Fox Posted March 8, 2005 Report Share Posted March 8, 2005 E, ja może słabo szukałem ale tam jest do kupienia 1 rzecz właśnie rzeczony shotgun.... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts